Forum Index Zoeken

Een spelletje spelen op SP, als je even niks te doen hebt ;-) Deel 2 gestart door: Tristan

Deel 2 van het topic: Een spelletje spelen op SP, als je even niks te doen hebt ;-), het eerste topic zit vol, vandaar een deel 2. Info uit deel 1: Ik dacht aan een spelletje met dieren. Bijvoorbeeld; KAT en dan zegt de andere de laatste letter (...)

Pagina: 1 2 3

53 352 Profiel van dageraad
dageraad
»

Vrijgezelle party gestart door: dageraad

Hoi Tristan, Rutger en alle actieve leden, Is het een leuk idee, als we vanuit SinglePlaces een gezellig dagje organiseren met bijvoorbeeld een BBQ? Zodat we allen elkaar live kunnen ontmoeten onder het mom van een glaasje en een hapje. Daarbij (...)

Pagina: 1 2

38 3118 Profiel van zwemmer1
zwemmer1
»

Matchfilter gestart door: MeMyself

Ik zou graag een functie willen zien die het mogelijk maakt dat mensen, die ouder zijn dan de leeftijd die is ingevuld bij 'partner', je profiel niet kunnen bekijken. Ik heb namelijk geen interesse in mannen van 35+ maar kan dit nergens aangeven. Ik (...)

3 1774 Profiel van michaelAsd
michaelAsd
»

Mijn Matches en zoeken op Afstand gestart door: Rutger

We hebben afgelopen weken niet stilgezeten :) [b]Mijn Matches[/b] [url=https://www.singlesplace.nl/match/]https://www.singlesplace.nl/match/[/url] Je ziet nu iedereen die aan jouw eisen voldoet, maar daarnaast ook nog eens zijn of haar wensen zo (...)

9 620 Profiel van Jelke
Jelke
»

SinglesPlace als App gestart door: Tristan

We hebben SinglesPlace geschikt gemaakt voor een nieuwe leuke feature van Google, genaamd Progressive Web Apps. Dit zorgt er voor dat je SinglesPlace voortaan (helaas nog wel alleen in Android telefoons, maar iOS is er ook mee bezig) als App kunt lad (...)

1 148 Profiel van Jacje
Jacje
»

Voorkom dat zoekmachines mijn profiel indexeren .. gestart door: MarlboroGirl

Hay .. Hoop dat iemand hier een antwoord op heb. Bij je instelingen, privacy staan er paar dingen. Ik weet niet wat ik nu moet doen met dit : Voorkom dat zoekmachines mijn profiel indexeren Ik wil dus niet op zoek machines staan... Moet ik (...)

8 336 Profiel van MarlboroGirl
MarlboroGirl
»

Newsfeed in je dashboard gestart door: Rutger

We hebben een newsfeed gemaakt die in je dashboard getoond wordt. Zo zie je direct wat er allemaal op SinglesPlace gebeurt. Uiteraard tonen we alleen de activiteiten van leden die voldoen aan je partner profiel :) (...)

3 165 Profiel van Rip1978
Rip1978
»

Hoi, ik ben Joshua. waar zijn de stevige vrouwen? gestart door: Domusvivace30

Hoi Allemaal, ik ben Joshua, 24 jaar, en ik woon in zwijndrecht. in het dagelijks leven doe ik vrijwilligerswerk in de ict. ik ben op deze site omdat ik op zoek ben naar een vrouw om mijn leven mee te delen. een vrouw die Christen is, een stevi (...)

1 241 Profiel van MarlboroGirl
MarlboroGirl
»

Hallo iedereen gestart door: Tristan

Ik ben Tristan en samen met Rutger hebben wij deze site overgenomen. We zijn hard bezig om SinglesPlace in een moderner jasje te steken en de site echt neer te zetten als de community voor singles uit nederland en belgie. Naar een relatie ben ik echt (...)

21 3050 Profiel van Domusvivace30
Domusvivace30
»

Waar zijn de grotere vrouwen? gestart door: Roelejonge

Ik heb een voorkeur voor vrouwen die sterker zijn en minimaal 1,70m lang zijn liefst langer als mij. Ik ben zelf 1,77m maar zie bijna geen vrouwen langer dan dat op deze site. Als ik in mijn buurt rondkijk, op straat, in de super en festivals zie ik (...)

5 2019 Profiel van Domusvivace30
Domusvivace30
»

Beste openingszin gestart door: Rutger

Heb je een standaard openingszin die je gebruikt wanneer je iemand een bericht stuurt op een online datingsite? Of laat je dat afhangen van het profiel waar je op reageert? (...)

Pagina: 1 2

29 3608 Profiel van Zingelme
Zingelme
»

Waar kan ik mijn blokkerings lijst vinden? gestart door: Ylonas

Hoi hoe kan ik bij mijn lijstje komen van mensen die ik geblokkeerd heb ik heb al verschillende manieren geprobeerd maar kan het nergens vinden (...)

6 273 Profiel van Tristan
Tristan
»

App gestart door: ce_moi

Waarom heeft deze site geen app voor o gsm? Kunnen we actiever anticiperen. En... wat geeft het blokje 'mobiele chat', rechts onderin beeld, aan? (...)

0 174 Profiel van ce_moi
ce_moi
»

Chat Moderators gestart door: Tristan

Onze moderators zijn jordyd en Delftse1959 (biggrin). Zij zorgen ervoor dat alles netjes en soepel verloopt op de chat. Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie natuurlijk ook gewoon bij mij terecht. (...)

0 185 Profiel van Tristan
Tristan
»

blokkeerlijst gestart door: dutchboy66

dag. hoe kan ik iemand deblokkeren? ik kan het niet vinden hoe dat moet. Dank voor het antwoord (...)

2 1494 Profiel van Eduardos
Eduardos
»

Reviews over datingsites gestart door: Rutger

Omdat we niet de illusie hebben dat mensen op slechts 1 datingsite ingeschreven staan, hebben we op SinglesPlace een gedeelte toegevoegd met reviews over andere datingsites. We vragen iedereen om zijn of haar ervaringen te delen over datingsites. (...)

7 2152 Profiel van Ebony
Ebony
»

Is het nou wel of niet een goed begin van een relatie als je seks hebt op de eerste date? gestart door: Zonnekus

De mensen die een partner voor langere tijd hopen te vinden is de doelgroep aan wie deze stelling gericht is. De doelgroep die voor zoveel mogelijk losse dates gaan sla ik even over! Iedereen heeft zijn/haar eigen visie hoe een eerste date zou mo (...)

19 2616 Profiel van Guustje
Guustje
»

Gratis of betaalde datingsites? gestart door: Rutger

Gaat jouw voorkeur uit naar gratis of betaalde datingsites? Wij van SinglesPlace adviseren uiteraard gratis dating, maar we zijn benieuwd hoe jullie hierover denken. (...)

Pagina: 1 2

29 3786 Profiel van hotlegs
hotlegs
»

Verwachtingen. gestart door: Aparteling

Best een aardige site dit.Maar ik vraag mij af waar de deelnemer aan moet voldoen om sowieso in gesprek te komen met een andere deelnemer? Gaat het erom wat je te bieden hebt? Ik heb namelijk heel sterk het vermoeden dat dat zo is! Echte contacten v (...)

18 2613 Profiel van Freggle73
Freggle73
»

Eerste date gestart door: Rutger

Heb je een standaard eerste date in je repertoire? Of plan je elke keer wat anders? Hoe ziet jouw ideale date eruit? Hapje en een drankje of ga je iets origineels doen? (...)

14 2674 Profiel van Freggle73
Freggle73
»

Het Proza hoekje gestart door: Zonnekus

Omdat de meeste mensen aandacht zo normaal en vanzelfsprekend vinden, vond ik het leuk om er een gedichtje over te schrijven. -Aandacht- Ik kreeg aandacht van een parasiet en voelde het bloed uit mijn aderen stromen Ik kreeg aandacht van e (...)

1 1650 Profiel van Ceeee
Ceeee
»

hey gestart door: jordyd

Hey Op mijn 26ste jaar heb ik nog altijd niet dat ene meisje gevonden dat mijn hart harder kan laten kloppen. Zelf ben ik een rustige liefdevolle en verlegen jongen (en afentoe een tikkeltje eigenwijs). Waardoor ik graag ook niet op iemand afstap (...)

0 1673 Profiel van jordyd
jordyd
»

Inactieve leden gestart door: Delftse1959

Ik ben weer terug van weg geweest, en als ik zo de statistieken eens bekijk, zijn er in mijn geval, veel mannen die meer dan een jaar niet op de site geweest zijn, en misschien niet eens weten dat ze nog op deze site zitten ... Is het handig dat da (...)

5 1913 Profiel van Zonnekus
Zonnekus
»

hallo mensen gestart door: transmeid46

hallo mensen. ik ben christa. 25 jaar geleden een kongen, maar inmiddels volwaardig vrouw. ik ben getrouwd, maar heb een open huwelijk afgesproken met mijn man omdat de fysieke aantrekkingskracht er niet meer is. wat zoek ik hier? tsja, ik heb een du (...)

0 1803 Profiel van transmeid46
transmeid46
»

Chatbox gestart door: jesse1248

Wat is het beleid ten aanzien van de chats? In de Algemene Chatroom wordt nu en dan behoorlijk vervelend gedaan en ook ik ben al eens beledigd door opmerkingen. Eén van mijn favoriete contacten heeft mij nog een mailtje gestuurd omdat ze SP verlaa (...)

0 1845 Profiel van Ge1402
Ge1402
»
Pagina 1 van 2 1 2 > »