Nieuw Topic Index Actieve Topics Zoeken

hallo mensen gestart door: transmeid46

hallo mensen. ik ben christa. 25 jaar geleden een kongen, maar inmiddels volwaardig vrouw. ik ben getrouwd, maar heb een open huwelijk afgesproken met mijn man omdat de fysieke aantrekkingskracht er niet meer is. wat zoek ik hier? tsja, ik heb een du (...)

1 3034 Profiel van Eduwardo
Eduwardo
»

Hallo ik ben michiel gestart door: Mj65

Hallo ik ben een vriendelijke man die op jonge vrouwen val..... Ik zoek een wat jonger vriendin voor gezelligheid vriendschap en liefde....Ik hoop hier vrouwen tegen te komen die actief op deze site naar hun zoektocht naar een vriend... vele profi (...)

2 1486 Profiel van SuperDeSuper
SuperDeSuper
»

Kennismaken, chatten, gezelligheid aan`t zoeken gestart door: Eric0000

Hoi, mijn naam is Eric, ik ben 45, Kort geschoren (bijna helemaal grijs) haar, donker bruine twinkel ogen, en een mooi lichaam al zeg ik het zelf, 1,72 en 74 kilo, met een beetje buikje, nee geen sixpack voor mij. Heb een paar kids om het weekend ii (...)

0 2657 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Hallo allemaal! gestart door: memo91

Hallo allemaal mijn naam is Mehmet ik ben 25 jaar. Mijn hobby's zijn toneel spelen en wandelingen maken. Ik ben een sociaal ingesteld persoon, die geniet van de kleine dingen. (...)

0 1551 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

even voorstellen gestart door: lyra

Hallo, wil hier eens kijken wat een jongeman van net 42 hier zal zien ontdekken en heel mss ontmoeten. Ben een hardwerkend persoon met een vaste baan dochtertje van 4 en nog veel meer als dat ik hier wil vertellen...benieuwd? Mss ik ook wel naar j (...)

0 1541 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Hallo mannen gestart door: Motherhood

Ik ben Kim 36 jaar , moeder van 2 kids . ik ben op zoek naar een vaste relatie. Sinds kort weer single en hier aangemeld omdat ik graag het geluk weer wil terug vinden in de liefde. Het liefst een echte familieman. [spontaan , gezellig en humor (...)

0 1861 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Hoi mijn Naam is Daniel gestart door: ds83

Hoi mijn naam is Daniel ik ben 34 jaar oud ik ben een creatieve Artistieke Man met veel humor ik woon in Friesland in bolsward mijn karaktereigenschappen ambitieus passievol romantisch eerlijk Direct out of the box ik zoek een l (...)

0 1495 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

24 en 25 maart Joure Friesland gestart door: Burgman

Hallo, ik ben het weekend van 24 maart in Joure, Friesland. Geen leuke vrouw zin om iets te gaan drinken of een hapje te gaan eten ? (...)

0 1649 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Hoi gestart door: abdel 3033

Ik ben op zoek naar vriendschap met een vrouw tussen 25 en 40 jaar jaar stuur me een bericht en we kijken wel. (heart) (...)

0 383 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Vriendschap, knuffel bestaat dat nog gestart door: Burgman

Hallo, ik ben een 48 J man, in een relatie van 12 J, maar in mijn leven mis ik wel iets fundamenteels. Ik ben ongeveer elk weekend alleen weg naar eender waar, Nederland , Duitsland .... maar steeds alleen. Voor mij is dit een manier om tot rust te (...)

0 1045 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Vertel eens iets over jezelf gestart door: Haas123

Wat mij dus opvalt is dat veel mensen niks over zichzelf weten te vertellen. Die vullen in: komt misschien later nog of vraag maar raak of weet ik niet of ze vullen echt gewoon niks in of hallo of hoi ofzo. En dan durven sommige mensen verderop bij (...)

10 776 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Sociaal, beleeft, foto. gestart door: MikeN

Hallo allemaal. Je bent niet verplicht om dit te lezen maar ik wil op 1 of andere manier iets duidelijk over brengen. Ik zal me eigen hier even voorstellen aan iedereen. Ik ben Michael 37 jaar jong. Ik werk als website designer. Ik sport 3x in (...)

2 414 Profiel van edelweiss
edelweiss
»

Hoi gestart door: alleen81

Hallo allemaal, Ik ben sinds kort hier aangemeld omdat ik graag een dame zou leren kennen, liefst in de buurt van Den Helder, om samen leuke dingen mee te doen. 's ochtends en 's avonds wandel ik graag door de natuur hier om de ho (...)

6 1781 Profiel van Daser17
Daser17
»

Toffe Vriendin gestart door: Dominiqeue

Heey heey Hallo Ik ben een vrolijke Nederlander die veel van lachen plezier en van gezelligheid houd Ik ben dus op zoek naar een toffe Vriendin(en) Liefst jonger dan 43 Jaar Die ook van Lachen en Plezier houden! En voor de rest zien we het (...)

0 1472 Profiel van Dominiqeue
Dominiqeue
»

Gezellige dikkerd gestart door: Giefors

Hallo mijn naam is Henk en ben een gezellige dikkerd uit Deventer Mijn grootste hobby is Star Trek en naar de bioscoop gaan, via deze weg zoek ik leuke mannen of jongens (vanaf 23 jaar) om gezellige dingen mee te doen en misschien wel meer (love) (...)

0 1520 Profiel van Giefors
Giefors
»

Weinig activiteit gestart door: Gewone_kerel

Heb het idee dat hier ook bitter weinig activiteit is op deze site.. en het gevoel dat de meesten zich aanmelden and that is it..!! Verder loggen ze maan.....nee, jaren niet meer in. Heb genoeg accounts gezien die laatst ingelogd waren in juni/juli/a (...)

7 2015 Profiel van R2302
R2302
»

Goeden dag allemaal, gestart door: jedy63

Ik ben een man met twee kinderen en ben op zoek naar een partner. Een echte geen 1 nacht relatie heb ik geen zin en trek in. Zoek een echte vrouw .......vertel later wel waar dit over gaat. (heart) (...)

1 1441 Profiel van dageraad
dageraad
»

Ietwat verlegen man gestart door: HenkSingle

Hallo ik ben Henk en ben wat verlegen en zoek iemand die daar geen problemen mee heeft. ben 45 jaar uit Groningen (wink) (...)

3 1502 Profiel van dageraad
dageraad
»

Marcel uit Heerhugowaard stelt zich voor gestart door: Marcel4x4

Hoi iedereen, Ik ben Marcel uit Heerhugowaard. Heb deze website net ontdekt. Leuk dat deze site echt gratis is (en niet alleen gratis aanmelden als lokkertje zoals veel andere sites). Hoop hier die leuke vrouw te vinden die bij me past. :) Een (...)

0 829 Profiel van Marcel4x4
Marcel4x4
»

Hoi, ik ben Joshua. waar zijn de stevige vrouwen? gestart door: Domusvivace30

Hoi Allemaal, ik ben Joshua, 24 jaar, en ik woon in zwijndrecht. in het dagelijks leven doe ik vrijwilligerswerk in de ict. ik ben op deze site omdat ik op zoek ben naar een vrouw om mijn leven mee te delen. een vrouw die Christen is, een stevi (...)

1 760 Profiel van MarlboroGirl
MarlboroGirl
»

Hallo iedereen gestart door: Tristan

Ik ben Tristan en samen met Rutger hebben wij deze site overgenomen. We zijn hard bezig om SinglesPlace in een moderner jasje te steken en de site echt neer te zetten als de community voor singles uit nederland en belgie. Naar een relatie ben ik echt (...)

21 4593 Profiel van Domusvivace30
Domusvivace30
»

Rutger meldt zich gestart door: Rutger

Laat ik zelf het spits maar afbijten met een welkomstopic. Ik ben een van de eigenaren van SinglesPlace. Samen met Tristan probeer ik achter de schermen de boel te runnen. In 2015 hebben we de site overgenomen van Martin. Hij had niet meer de tijd (...)

0 2894 Profiel van Rutger
Rutger
»