Nieuw Topic Index Actieve Topics Zoeken

Mijn jukebox gestart door: RuudGeluk

Dag muziekliefhebbers, Ik heb mij met de feestdagen een jukebox kado gedaan, ik vul hem nu met mooie herinneringen.. Welke singel mag volgens jou niet ontbreken in mijn jukebox.. vertel ook even waarom.. (...)

5 250 Profiel van Edwin73
Edwin73
»

Kennis maken gestart door: Peet75

Profielen zonder foto. Het valt mij op dat er hier heel veel profielen iets te verbergen hebben mbt wie ze zijn. Profielen zonder foto zijn hier het meest actief en zitten er ookal jaren op. Waarom laat jezelf niet zien aan de ander? Uiterl (...)

6 1556 Profiel van deepblue
deepblue
»

Hallo mannen gestart door: Motherhood

Ik ben Kim 36 jaar , moeder van 2 kids . ik ben op zoek naar een vaste relatie. Sinds kort weer single en hier aangemeld omdat ik graag het geluk weer wil terug vinden in de liefde. Het liefst een echte familieman. [spontaan , gezellig en humor (...)

3 3127 Profiel van Kalimantan
Kalimantan
»

Hoi gestart door: abdel 3033

Ik ben op zoek naar vriendschap met een vrouw tussen 25 en 40 jaar jaar stuur me een bericht en we kijken wel. (heart) (...)

0 938 Profiel van krachtsporte
krachtsporte
»

Praten....wie doet dat nog? gestart door: Peet75

(...)

2 1162 Profiel van krachtsporte
krachtsporte
»

Vertel eens iets over jezelf gestart door: Haas123

Wat mij dus opvalt is dat veel mensen niks over zichzelf weten te vertellen. Die vullen in: komt misschien later nog of vraag maar raak of weet ik niet of ze vullen echt gewoon niks in of hallo of hoi ofzo. En dan durven sommige mensen verderop bij (...)

11 4072 Profiel van Delta
Delta
»

Nieuw hier en de voorstel ronde doen gestart door: Lefeber

(...)

23 1894 Profiel van Delta
Delta
»

Groetjes uit Limburg gestart door: Leon53

Hallo lieve mensen, Mijn naam is Leon, ben een man van 54 jaar en kom uit Limburg. Voorzien van een vaste fulltime baan, waar naast ik ook zorg draag voor mijn 16 jarige dochter en het huishouden. Zelf ben ik een rustig type, en eerlijk van hart, (...)

2 235 Profiel van Leon53
Leon53
»

Op zoek naar een lieve vrouw. gestart door: Shanghaiexpres

Goedenavond ,ik heet RoyHuijer Sterrenbeeld Ram,ben 2 jaar nu een weduwnaar,. Ik ben op zoek naar een lieve sportieve vrouw,om samen nog wat van het leven te maken. Liefs omg Heerlen. Veel liefs :RoyHuijer. (heart) (...)

6 1860 Profiel van held1967
held1967
»

Hoi hoi gestart door: Silverbloem77

Hoi ik ben ramona Woon in over betuwe Ben trotse moeder van een tiener dochter.heb 2 lieve katten 2ling Broers van elkaar zijn 1 jaar oud... Ik zit hierop voor gewoon gezellige mensen te leren kennen beetje sociale kontakten leggen ...ben al 15 (...)

5 1055 Profiel van henk24
henk24
»

Percentage vrouwen en mannen gestart door: lyra

Zag net dat er maar liefst 72 vrouwen door geheel nederland en 224 mannen actief zijn op deze site... De actieve vrouwen zijn idg al jaren actief hier, dus daar geef ik niet veel om,die zitten hier enkel voor de chat. Rest heeft geen foto&#03 (...)

20 2190 MySQL server has gone away