Nieuw Topic Index Actieve Topics Zoeken

Hoi gestart door: abdel 3033

Ik ben op zoek naar vriendschap met een vrouw tussen 25 en 40 jaar jaar stuur me een bericht en we kijken wel. (heart) (...)

1 856 Profiel van krachtsporte
krachtsporte
»

Hallo mannen gestart door: Motherhood

Ik ben Kim 36 jaar , moeder van 2 kids . ik ben op zoek naar een vaste relatie. Sinds kort weer single en hier aangemeld omdat ik graag het geluk weer wil terug vinden in de liefde. Het liefst een echte familieman. [spontaan , gezellig en humor (...)

1 2683 Profiel van krachtsporte
krachtsporte
»

Kennis maken gestart door: Peet75

Profielen zonder foto. Het valt mij op dat er hier heel veel profielen iets te verbergen hebben mbt wie ze zijn. Profielen zonder foto zijn hier het meest actief en zitten er ookal jaren op. Waarom laat jezelf niet zien aan de ander? Uiterl (...)

3 1205 Profiel van krachtsporte
krachtsporte
»

Praten....wie doet dat nog? gestart door: Peet75

(...)

2 1057 Profiel van krachtsporte
krachtsporte
»

Vertel eens iets over jezelf gestart door: Haas123

Wat mij dus opvalt is dat veel mensen niks over zichzelf weten te vertellen. Die vullen in: komt misschien later nog of vraag maar raak of weet ik niet of ze vullen echt gewoon niks in of hallo of hoi ofzo. En dan durven sommige mensen verderop bij (...)

11 3885 Profiel van Delta
Delta
»

Nieuw hier en de voorstel ronde doen gestart door: Lefeber

(...)

23 1810 Profiel van Delta
Delta
»

Groetjes uit Limburg gestart door: Leon53

Hallo lieve mensen, Mijn naam is Leon, ben een man van 54 jaar en kom uit Limburg. Voorzien van een vaste fulltime baan, waar naast ik ook zorg draag voor mijn 16 jarige dochter en het huishouden. Zelf ben ik een rustig type, en eerlijk van hart, (...)

2 168 Profiel van Leon53
Leon53
»

Op zoek naar een lieve vrouw. gestart door: Shanghaiexpres

Goedenavond ,ik heet RoyHuijer Sterrenbeeld Ram,ben 2 jaar nu een weduwnaar,. Ik ben op zoek naar een lieve sportieve vrouw,om samen nog wat van het leven te maken. Liefs omg Heerlen. Veel liefs :RoyHuijer. (heart) (...)

6 1778 Profiel van held1967
held1967
»

Hoi hoi gestart door: Silverbloem77

Hoi ik ben ramona Woon in over betuwe Ben trotse moeder van een tiener dochter.heb 2 lieve katten 2ling Broers van elkaar zijn 1 jaar oud... Ik zit hierop voor gewoon gezellige mensen te leren kennen beetje sociale kontakten leggen ...ben al 15 (...)

5 965 Profiel van henk24
henk24
»

Percentage vrouwen en mannen gestart door: lyra

Zag net dat er maar liefst 72 vrouwen door geheel nederland en 224 mannen actief zijn op deze site... De actieve vrouwen zijn idg al jaren actief hier, dus daar geef ik niet veel om,die zitten hier enkel voor de chat. Rest heeft geen foto&#03 (...)

20 2090 Profiel van rodney69
rodney69
»

Profielen en fotos gestart door: Peet75

(...)

4 1232 Profiel van Stokstaartje
Stokstaartje
»

Soof69 gestart door: Janpeters

(...)

1 1268 Profiel van lyra
lyra
»

Een goed gebruik in ere houden... gestart door: Scandi

... voordat ik me ga mengen in discussies op dit forum. Ik ben René, net 50 geworden maar het is maar een cijfer, want ik voel me absoluut nog niet zo oud, eerder een late dertiger, hoewel de ouderdomsprobleempjes natuurlijk wel gewoon (...)

0 481 Profiel van Scandi
Scandi
»

hallo mensen gestart door: transmeid46

hallo mensen. ik ben christa. 25 jaar geleden een kongen, maar inmiddels volwaardig vrouw. ik ben getrouwd, maar heb een open huwelijk afgesproken met mijn man omdat de fysieke aantrekkingskracht er niet meer is. wat zoek ik hier? tsja, ik heb een du (...)

1 3814 Profiel van Eduwardo
Eduwardo
»

Hallo ik ben michiel gestart door: Mj65

Hallo ik ben een vriendelijke man die op jonge vrouwen val..... Ik zoek een wat jonger vriendin voor gezelligheid vriendschap en liefde....Ik hoop hier vrouwen tegen te komen die actief op deze site naar hun zoektocht naar een vriend... vele profi (...)

2 2049 Profiel van SuperDeSuper
SuperDeSuper
»

Kennismaken, chatten, gezelligheid aan`t zoeken gestart door: Eric0000

Hoi, mijn naam is Eric, ik ben 45, Kort geschoren (bijna helemaal grijs) haar, donker bruine twinkel ogen, en een mooi lichaam al zeg ik het zelf, 1,72 en 74 kilo, met een beetje buikje, nee geen sixpack voor mij. Heb een paar kids om het weekend ii (...)

0 3284 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Hallo allemaal! gestart door: memo91

Hallo allemaal mijn naam is Mehmet ik ben 25 jaar. Mijn hobby's zijn toneel spelen en wandelingen maken. Ik ben een sociaal ingesteld persoon, die geniet van de kleine dingen. (...)

0 2088 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

even voorstellen gestart door: lyra

(...)

0 2374 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Hoi mijn Naam is Daniel gestart door: ds83

Hoi mijn naam is Daniel ik ben 34 jaar oud ik ben een creatieve Artistieke Man met veel humor ik woon in Friesland in bolsward mijn karaktereigenschappen ambitieus passievol romantisch eerlijk Direct out of the box ik zoek een l (...)

0 1908 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

24 en 25 maart Joure Friesland gestart door: Burgman

Hallo, ik ben het weekend van 24 maart in Joure, Friesland. Geen leuke vrouw zin om iets te gaan drinken of een hapje te gaan eten ? (...)

0 2101 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Vriendschap, knuffel bestaat dat nog gestart door: Burgman

Hallo, ik ben een 48 J man, in een relatie van 12 J, maar in mijn leven mis ik wel iets fundamenteels. Ik ben ongeveer elk weekend alleen weg naar eender waar, Nederland , Duitsland .... maar steeds alleen. Voor mij is dit een manier om tot rust te (...)

0 1748 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Sociaal, beleeft, foto. gestart door: MikeN

Hallo allemaal. Je bent niet verplicht om dit te lezen maar ik wil op 1 of andere manier iets duidelijk over brengen. Ik zal me eigen hier even voorstellen aan iedereen. Ik ben Michael 37 jaar jong. Ik werk als website designer. Ik sport 3x in (...)

2 824 Profiel van edelweiss
edelweiss
»

Hoi gestart door: alleen81

Hallo allemaal, Ik ben sinds kort hier aangemeld omdat ik graag een dame zou leren kennen, liefst in de buurt van Den Helder, om samen leuke dingen mee te doen. 's ochtends en 's avonds wandel ik graag door de natuur hier om de ho (...)

6 2227 Profiel van Daser17
Daser17
»

Toffe Vriendin gestart door: Dominiqeue

Heey heey Hallo Ik ben een vrolijke Nederlander die veel van lachen plezier en van gezelligheid houd Ik ben dus op zoek naar een toffe Vriendin(en) Liefst jonger dan 43 Jaar Die ook van Lachen en Plezier houden! En voor de rest zien we het (...)

0 1841 Profiel van Dominiqeue
Dominiqeue
»

Gezellige dikkerd gestart door: Giefors

Hallo mijn naam is Henk en ben een gezellige dikkerd uit Deventer Mijn grootste hobby is Star Trek en naar de bioscoop gaan, via deze weg zoek ik leuke mannen of jongens (vanaf 23 jaar) om gezellige dingen mee te doen en misschien wel meer (love) (...)

0 1872 Profiel van Giefors
Giefors
»
Pagina 1 van 2 1 2 > »