Nieuw Topic Index Actieve Topics Zoeken

Mijn Matches en zoeken op Afstand gestart door: Rutger

We hebben afgelopen weken niet stilgezeten :) [b]Mijn Matches[/b] [url=https://www.singlesplace.nl/match/]https://www.singlesplace.nl/match/[/url] Je ziet nu iedereen die aan jouw eisen voldoet, maar daarnaast ook nog eens zijn of haar wensen zo (...)

10 2181 Profiel van Bitchy
Bitchy
»

Winnaar(s) paasei zoeken gestart door: Tristan

Er zijn 3 winnaars van het paasei zoeken. Zowel [url=https://www.singlesplace.nl/users/Stefan74/]Stefan74[/url], [url=https://www.singlesplace.nl/users/Fleur_1971/]Fleur_1971[/url] en [url=https://www.singlesplace.nl/users/Marcel4x4/]Marcel4x4[/url] (...)

7 2328 Profiel van Sneeuwwitje82
Sneeuwwitje82
»

Huisregels gestart door: Tristan

Om een duidelijker kader te scheppen over wat wel en niet mag op de algemene chat hebben we als extra kopje "Chat Regels" bijgevoegd. Ze staan onder "huisregels". Of je kunt gewoon hier klikken: [url]https://www.si (...)

9 1218 Profiel van michaelAsd
michaelAsd
»

Chat Moderators gestart door: Tristan

Onze moderator is jordyd (biggrin). Hij zorgt ervoor dat alles netjes en soepel verloopt op de chat. Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie natuurlijk ook gewoon bij mij terecht. (...)

4 2336 Profiel van dageraad
dageraad
»

Nieuwe berichtenfunctie gestart door: Rutger

Vandaag is de nieuwe berichten functie 'live' gezet. De nieuwe prive berichten zien er nu wat meer uit als in bijvoorbeeld whatsapp of linkedin. Mocht het er raar uitzien, probeer dan CTRL+F5 om de pagina te verversen en de nieuw (...)

7 1705 Profiel van dageraad
dageraad
»

Vanaf morgen eieren zoeken op SinglesPlace! gestart door: Tristan

Vanaf morgen is het eieren zoeken hier op SinglesPlace! Degene die het meeste eieren heeft gevonden wordt een week lang gepromote! De actie duurt tot en met maandag. Veel succes (twisted) (...)

9 1577 Profiel van Marcel4x4
Marcel4x4
»

SinglesPlace als App gestart door: Tristan

We hebben SinglesPlace geschikt gemaakt voor een nieuwe leuke feature van Google, genaamd Progressive Web Apps. Dit zorgt er voor dat je SinglesPlace voortaan (helaas nog wel alleen in Android telefoons, maar iOS is er ook mee bezig) als App kunt lad (...)

1 1903 Profiel van Jacje
Jacje
»

Newsfeed in je dashboard gestart door: Rutger

We hebben een newsfeed gemaakt die in je dashboard getoond wordt. Zo zie je direct wat er allemaal op SinglesPlace gebeurt. Uiteraard tonen we alleen de activiteiten van leden die voldoen aan je partner profiel :) (...)

3 1135 Profiel van Rip1978
Rip1978
»

Reviews over datingsites gestart door: Rutger

Omdat we niet de illusie hebben dat mensen op slechts 1 datingsite ingeschreven staan, hebben we op SinglesPlace een gedeelte toegevoegd met reviews over andere datingsites. We vragen iedereen om zijn of haar ervaringen te delen over datingsites. (...)

7 3870 Profiel van Ebony
Ebony
»

Het forum is geopend gestart door: Rutger

We hebben afgelopen tijd hard gewerkt om een forum te bouwen voor SinglesPlace. Hopelijk zijn jullie er blij mee en worden er komende tijd veel topics geopend! We proberen van SinglesPlace naast een puur datingsite ook meer een community te maken. (...)

1 2856 Profiel van Aparteling
Aparteling
»

Open vragen op je profiel gestart door: Rutger

In plaats van de 3 standaard berichten (Over Mij, Ik werk als, Hobby's en Vrije Tijd) is het nu mogelijk om zelf te kiezen welke vragen je op je profiel wilt laten zien. We hebben alvast een stuk of 10 vragen geplaatst waar je uit kunt kiezen. Laa (...)

5 3888 Profiel van dageraad
dageraad
»

Nieuwe smilies gestart door: Rutger

De echte die hards zullen het al gezien hebben: we hebben nieuwe smilies! Net even stukje moderner, groter en leuker. Het is tenslotte geen 1996 meer (biggrin) (...)

1 3918 Profiel van Tristan
Tristan
»