Nieuw Topic Index Actieve Topics Zoeken

Sticky: Gratis 1000Gb gestart door: michaelAsd

Via https://www.transip.nl/stack/ kun je je aanmelden voor deze cloudservice. Volkomen kosteloos en werkt goed (...)

0 132 Profiel van michaelAsd
michaelAsd
»

Sticky: ip adressen uitleg gestart door: jordyd

Omdat er nog al wat misverstanden zijn rond de ip adressen zal ik gedeeltelijk uitleggen wat een ip adres is. Ik hou het simpel zodat hopelijk iedereen het snapt Een ip adres is net als een woon adres het is een uniek adres van je netwerk kaart. (...)

0 1393 Profiel van jordyd
jordyd
»

Sticky: meldingen gestart door: jordyd

Veel krijgen we meldingen binnen over profielen die we uiterst serieus nemen. Maar ook als het om een bepaald bericht gaat krijgen we ze ook altijd via het profielen systeem binnen. Daarom wil ik mensen juist vragen om meldingen die over bepaalde ber (...)

0 1427 Profiel van jordyd
jordyd
»

kijken kijken en niet reageren gestart door: polaren44

Bij veel leden is het volgens mij, kijken kijken en niet reageren (eek) (...)

4 57 Profiel van Anja1
Anja1
»

tijd van komen en gaan gestart door: jordyd

Lieve leden. 2 jaar geleden ben ik een avontuur aangegaan waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Het is dus ook met een dubbel gevoel dat ik dit schrijf. Ik heb dit werk met veel plezier gedaan maar kom nu gewoon tijd te kort. Mijn (...)

6 768 Profiel van Tristan
Tristan
»

Verwijderen gestart door: Dominiqeue

Hoe kan ik een bestaande berichtje verwijderen? Alvast bedankt voor de info (wink) (...)

2 1376 Profiel van jordyd
jordyd
»

HELP!! Mobile chat gestart door: VlinderL

Hallo, Ik heb vanmorgen per ongelukt de verkeerde knop uit gezet waardoor ik niet meer het icoon heb voor mobiele chat waardoor ik er niet op kan dit vind ik erg jammer.. hoe kan ik dit terug krijgen ... (...)

1 1246 Profiel van Tristan
Tristan
»

Een 2e chatbox gestart door: dageraad

Hoi Tristan, Rutger en alle actieve leden, Van de week had ik het met een paar leden van deze site over een "2e chatbox". Een chatbox zonder moderators en waarbij iedereen zichzelf kan zijn en dat ALLE onderwerpe (...)

6 797 Profiel van Fleur_1971
Fleur_1971
»

Inbox - Outbox gestart door: Giwreh

Berichten die in de inbox en de outbox zitten (nu 'zaten'...) , verdwijnen blijkbaar af en toe zomaar automatisch !? Hoe zit dat juist ? Ik heb het uiteraard niet over berichten die ikzelf wiste. Ik heb het over berichten die "plots" verdwenen (...)

5 3406 Profiel van dageraad
dageraad
»

Matchfilter gestart door: MeMyself

Ik zou graag een functie willen zien die het mogelijk maakt dat mensen, die ouder zijn dan de leeftijd die is ingevuld bij 'partner', je profiel niet kunnen bekijken. Ik heb namelijk geen interesse in mannen van 35+ maar kan dit nergens aangeven. Ik (...)

5 3042 Profiel van Egbert1948
Egbert1948
»

Waarom nooit meldingen? gestart door: Solo64

Waarom krijg ik nooit een melding terwijl ik wel de knop meldingen aanvink? (...)

2 857 Profiel van Rutger
Rutger
»

Inactieve leden gestart door: Delftse1959

Ik ben weer terug van weg geweest, en als ik zo de statistieken eens bekijk, zijn er in mijn geval, veel mannen die meer dan een jaar niet op de site geweest zijn, en misschien niet eens weten dat ze nog op deze site zitten ... Is het handig dat da (...)

6 3217 Profiel van Solo64
Solo64
»

Voorkom dat zoekmachines mijn profiel indexeren .. gestart door: MarlboroGirl

Hay .. Hoop dat iemand hier een antwoord op heb. Bij je instelingen, privacy staan er paar dingen. Ik weet niet wat ik nu moet doen met dit : Voorkom dat zoekmachines mijn profiel indexeren Ik wil dus niet op zoek machines staan... Moet ik (...)

8 702 Profiel van MarlboroGirl
MarlboroGirl
»

Waar zijn de grotere vrouwen? gestart door: Roelejonge

Ik heb een voorkeur voor vrouwen die sterker zijn en minimaal 1,70m lang zijn liefst langer als mij. Ik ben zelf 1,77m maar zie bijna geen vrouwen langer dan dat op deze site. Als ik in mijn buurt rondkijk, op straat, in de super en festivals zie ik (...)

4 2671 Profiel van Domusvivace30
Domusvivace30
»

Waar kan ik mijn blokkerings lijst vinden? gestart door: Ylonas

Hoi hoe kan ik bij mijn lijstje komen van mensen die ik geblokkeerd heb ik heb al verschillende manieren geprobeerd maar kan het nergens vinden (...)

6 650 Profiel van Tristan
Tristan
»

App gestart door: ce_moi

Waarom heeft deze site geen app voor o gsm? Kunnen we actiever anticiperen. En... wat geeft het blokje 'mobiele chat', rechts onderin beeld, aan? (...)

0 1340 Profiel van ce_moi
ce_moi
»

blokkeerlijst gestart door: dutchboy66

dag. hoe kan ik iemand deblokkeren? ik kan het niet vinden hoe dat moet. Dank voor het antwoord (...)

2 2225 Profiel van Eduardos
Eduardos
»

Het Proza hoekje gestart door: Zonnekus

Omdat de meeste mensen aandacht zo normaal en vanzelfsprekend vinden, vond ik het leuk om er een gedichtje over te schrijven. -Aandacht- Ik kreeg aandacht van een parasiet en voelde het bloed uit mijn aderen stromen Ik kreeg aandacht van e (...)

1 2622 Profiel van Ceeee
Ceeee
»

Chatbox gestart door: jesse1248

Wat is het beleid ten aanzien van de chats? In de Algemene Chatroom wordt nu en dan behoorlijk vervelend gedaan en ook ik ben al eens beledigd door opmerkingen. EĂ©n van mijn favoriete contacten heeft mij nog een mailtje gestuurd omdat ze SP verlaa (...)

0 2824 Profiel van Ge1402
Ge1402
»