Gratis datingsites

Gratis Datingsites of toch niet helemaal gratis.


Gratis datingsites, ze bestaan wel maar zijn vaak lastig te vinden. De meeste datingsites pretenderen gratis te zijn, maar in de praktijk blijkt er toch vaak een addertje onder het gras te zitten. In veel gevallen kun je je gratis aanmelden op een datingsite en een paar profielen bekijken of een standaard interesseberichtje sturen naar een lid, maar daar houdt het meestal wel op. Krijg je dan een reactie op een gratis verzonden bericht, zul je eerst moeten betalen om deze te lezen. Gratis inschrijven op een datingsite wil dus zeker niet zeggen dat je er ook volledig gratis kunt daten.


Waarom zeggen datingsites dan dat ze gratis zijn?


Als een datingsite zou zeggen dat ze maandelijks geld van je willen hebben voor het gebruik hun dienst, zou je je dan nog aanmelden op betreffende datingsite? Misschien wel, maar de meesten zullen direct afhaken als ze voor het aanmelden te zien krijgen dat ze niet gratis kunnen daten. U zocht toch immers naar gratis datingsites en niet naar een betaalde datingsite!


Waarom gratis acties op datingsites waar je normaal wel voor dient te betalen?


Veel datingsites hebben periodiek gratis datingacties waar je als gebruiker de site vrijblijvend kunt uitproberen zonder verdere verplichtingen. Vaak beperkt zich dit tot een aantal dagen gratis daten, dit wil dus niet zeggen dat je op een gratis datingsite staat ingeschreven. Mocht je leuke contacten hebben opgedaan tijdens de actie periode en wil je deze voortzetten indien je gratis lidmaatschap is afgelopen, zal je gewoon moeten gaan betalen voor het verdere gebruik van de site. Natuurlijk is een dergelijk datingsite actie leuk om eens gratis een datingsite uit te proberen, je weet maar nooit wie je tegen komt natuurlijk.


Hoe weet ik of ik te maken heb met een datingsite die wel echt gratis is?


Indien je zeker wilt weten of je te maken hebt met een gratis datingsite of een betaalde dienst, doe je er verstandig aan de algemene voorwaarden te raadplegen. Als er in de voorwaarden niet duidelijk vermeld staat dat je op betreffende site gratis kunt daten dan weet je eigenlijk al genoeg.


Is Singlesplace.nl dan een gratis datingsite?


De datingsite van Singlesplace.nl is volledig gratis en zonder verborgen voorwaarden, zo hoef je voor het gebruik van onze datingsite en het maken van contacten nooit te betalen. Wij kennen maar een soort membership en dat is een gratis membership!


Wil jij ook gebruikmaken van onze gratis datingsite Singlesplace meld je dan nu aan!


SSL Secure gratis datingsite Singlesplace.nl Keurmerk mkbOK gratis datingsite Singlesplace.nl