Gratis mobiel daten via je smartphone, tablet of Ipad via Singlesplace.nl

Gratis Mobiel daten


Zonder kosten online daten via je mobiel, smartphone, tablet of Ipad bij Singlesplace


Daten via je mobiel.


SinglesPlace.nl is voortdurend bezig haar diensten aan te passen aan de vraag van haar leden. Er is steeds meer behoefte om ook onderweg of via andere kanalen de site mobiel te gebruiken. Singlesplace heeft daarom tevens een mobiele versie van haar gratis datingsite. Zodra je via een mobiele telefoon, andere smartphone of ander mobiel apparaat SinglesPlace benadert, zul je automatisch worden doorverwezen naar onze mobiele datingsite.


Verschillen mobiel daten of daten via je pc.


Omdat mobiele sites sneller moeten laden (dit doordat mobiele apparaten vaak over minder werkgeheugen beschikken) en in aantal gevallen niet elke mobiele telefoon beschikt over een flash player (Blackberry en oudere Smartphones) zijn mobiele websites doorgaans aangepast. Daarnaast verschillen de resolutie en het aantal beeld pixels (schermbreedte) op een mobiel van een pc. Een aantal functies zullen aangepast zijn of alleen maar te gebruiken zijn via de hoofdsite van SinglesPlace.nl. De mobiele datingsite is dan ook geen vervanging maar een aanvulling voor singles die de hele dag beschikking en toegang willen hebben tot de datingsite van SinglesPlace.nl


Zitten er kosten aan het gebruik van de mobiele datingsite?


De mobiele datingsite is net als de online dating gratis en zonder verborgen kosten, zo kun je altijd en overal gebruik maken van onze chat en dating. Je kunt overal je contacten onderhouden met andere single mannen en vrouwen, die net als jij op zoek zijn naar een relatie, vriendschap, chatcontact of andere contacten.


SSL HTTPS logo Keurmerk mkbOK