Toekenning Keurmerk mkbOK

Nieuwerkerk aan den IJssel, 15-01-2011


mkbOK keurmerk uitgereikt aan SinglesPlace.nl

Nieuwerkerk aan den IJssel- 15-01-2011. De website SinglesPlace.nl heeft het mkbOK keurmerk verkregen. Vandaag is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan Relatie en Welzijn.


Het bedrijf Relatie en Welzijn en haar website komen in aanmerking voor het mkbOK keurmerk omdat ze volledig voldoen aan de mkbOK keurmerkcode. Als keurmerkhouder in de branche Ontspanning is hiermee het recht verkregen het herkenbare logo van het mkbOK keurmerk te voeren.


Kwaliteit, transparantie en service van MKB winkels en bedrijven worden nu extra door het mkbOK keurmerk bewaakt. Het keurmerk staat tevens voor 'weten met wie u zaken doet', bemiddelt bij geschillen en is voor bonafide MKB bedrijven een goede mogelijkheid om zich te onderscheiden.


Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK keurmerk, is van mening dat keurmerken en waarborgen een grote toegevoegde waarde aan een veilig internet geven. De Stichting stimuleert daarnaast het zakendoen met het midden- en kleinbedrijf op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.Uitgebreide informatie van mkbOK is te vinden op StichtingMKBenInternet.nl


SSL Secure gratis datingsite Singlesplace.nl Keurmerk mkbOK gratis datingsite Singlesplace.nl

Voor vragen of meer informatie over het keurmerk kunt u contact opnemen met Stichting MKB en Internet.- Willem van Schouwenburg, voorlichter - Email: bestuur@mkbok.nl- Websites: StichtingMKBenInternet.nl - www.mkbOK.nl