Inloggen

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord ben vergeten?

Zorg er voor dat de informatie die je ingevoerd hebt correct is. Houd er rekening mee dat je wachtwoord of gebruikersnaam hoofdlettergevoelig is. Dit betekent dat als je wachtwoord 'AAA'(hoofdletters) is, maar je typt in 'AAA' (kleine letters), je niet in staat zal zijn om de toegang te krijgen tot de site. Je kunt via de onderstaande link je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord via e-mail naar je toe laten sturen.

Stuur mij mijn wachtwoord en inloggegevens via e-mail

Wat moet ik doen als mijn sessie is verlopen?

Om veiligheidsredenen word je na 60 minuten inactief te zijn automatisch uitgelogd. Als dit bij je gebeurt, kun je gewoon opnieuw inloggen op de homepage van SinglesPlace.nl.

Opnieuw inloggen op SinglesPlace.nl

Privé Berichten lezen en verzenden

Hoe controleer ik mijn privé berichten?

Voor toegang tot je mailbox, moet inloggen op je account en klik op ‘Privé Berichten’ in de menu balk onder het kopje ‘Mijn Profiel’. Dit zal je rechtstreeks naar je 'Postvak IN' sturen, waar ontvangen berichten worden weergegeven. Klik op de 'Onderwerp' regel van een bericht en je kan nu je mail te lezen.

Hoe kan ik privé berichten verzenden aan een andere gebruiker van SinglesPlace.nl?

Het versturen van privé berichten naar leden kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier is via het profiel van degene die je een bericht wilt sturen. Onder het kopje ‘Wat wil je doen?’ klik je op het envelop icoontje en je komt in het ‘Nieuwe Berichten’ scherm. Schrijf het onderwerp van het bericht en de rest van het bericht dat je wilt verzenden. Wanneer je klaar bent, klik je op de 'Versturen' knop, en je bericht zal nu worden verzonden. De lengte van elk bericht is beperkt tot 10.000 tekens.Ook via het menu kan je berichten versturen. Ga naar je ‘Privé Berichten’ onder de tap ‘Mijn Profiel’ in het menu, en klik op 'Nieuw Bericht'. Vul de gebruikersnaam van het lid in waarmee je contact wilt opnemen (of selecteer een gebruikersnaam uit de '-favorieten-' drop-down box) en vul wederom zoals hier boven beschreven staat, het onderwerp in, schrijf het bericht en klik op versturen.

Wat moet ik zeggen in mijn bericht?

De inhoud van je privé bericht naar andere leden, is geheel aan je zelf, maar er zijn enkele algemene richtlijnen om in gedachten te houden. Je berichten mogen geen vulgaire of beledigende taal bevatten. Ook is reclame van andere websites of diensten niet toegestaan. Als onze support afdeling klachten over een gebruiker ontvangt, is het mogelijk dat hun bericht privileges zullen worden beëindigd en in sommige gevallen zal het lidmaatschap eenzijdig worden beëindigd.

Hoeveel privéberichten mag ik versturen?

Als goedgekeurd lid kan je onbeperkt berichten versturen. Let er wel op dat als je veel dezelfde berichten in een hele korte tijd stuurt er automatisch een tijdelijke blokkade wordt ingesteld om spam bots tegen te gaan. Deze blokkade wordt na een aantal minuten vanzelf opgeheven.

Hoe verwijder ik een bericht?

Een bericht kun je verwijderen door het aan te vinken en vervolgens op het prullenbak icoontje te klikken. Het bericht komt dan te staan onder het tabblad ‘Prullenbak’ waar het automatisch na 30 dagen wordt verwijderd.

Zoeken naar leden

Hoe doe ik een zoekopdracht?

Als je een zoekopdracht wilt doen, klik je op 'Uitgebreid Zoeken' in het menu onder ‘Zoeken’. Standaard staan een aantal criteria aangevinkt, zoals een bepaalde leeftijd, of je zoekt naar een man of vrouw en de regio afhankelijk van je profiel. Deze criteria kun je uiteraard aanpassen en je kunt ook aangeven dat je bijvoorbeeld opzoek bent naar mensen die nu online zijn of dat je alleen mensen met een pasfoto wilt zien. Wanneer je op ‘Zoek’ klikt zie je de resultaten en deze resultaten kan je sorteren op naam, leeftijd of laatste online.

Technische instellingen

Mijn account toont oude / onjuiste informatie.

Als je deze situatie ervaart, is het waarschijnlijk een gevolg van de cache van je browsers 'files'. Deze bestanden bevatten opgeslagen webpagina's en informatie, gebruikt voor de verhoging van het laden van door jou al reeds eerder bezochte websites. Als je bijvoorbeeld Internet Explorer gebruikt, klikt je op 'Extra' op de bovenkant van je browser, en kies vervolgens 'Internet-opties'. In de meeste gevallen kun je daar de recente geschiedenis wissen 'Cookies verwijderen', 'Zo niet ga naar opties', en selecteer Privacy vanuit hier kun je alsnog de geschiedenis en eventueel Cookies wissen. Het kan uiteraard ook nog zo zijn dat foto’s of teksten nog gekeurd moeten worden.

Interesses ontvangen en sturen

Hoe kom ik erachter wie er 'Interesse'heeft in mij?

Als je wilt zien wie er 'Interesse' heeft in je, klik op de ‘Interesse in mij’ onder het kopje ‘Favorieten’ in de menu balk aan de bovenkant van het scherm. Nu verschijnt er een lijst van alle mensen die interesse hebben getoond. Vanaf hier kunt je klikken op de gebruikersnaam van de gebruiker om zijn of haar volledige profiel et bekijken.

Hoeveel 'Interesses' mag ik versturen?

Het aantal interesses dat je mag versturen is onbeperkt.

Hoe stuur ik een ‘Interesse’?

Wanneer je op het duim icoontje klikt op iemands profiel, dan verstuur je een interesse.

Mijn Profiel

Hoe bewerk ik de informatie op mijn profiel?

Als je informatie van je profiel wilt bijwerken klik je op ‘Bewerk je Profiel’ of ‘Deze informatie aanpassen’ op je eigen profiel pagina bij het desgewenste kopje of je gaat naar 'Mijn account' onder het kopje ‘Mijn Profiel’ in de menu balk aan de bovenkant van de pagina. Er zijn op de bewerk pagina verschillende tabs, Algemeen, Details, Foto’s en Partner. Vergeet niet na het wijzigen deze op te slaan door op ‘opslaan’ te klikken wanneer je klaar bent. Je bijgewerkte profiel informatie zal niet worden meteen weergegeven. SinglesPlace.nl zal deze eerst controleren voordat ze worden weergegeven, dit gebeurt meestal binnen 24 uur.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Als je je wachtwoord wilt veranderen, klik op 'Instellingen' onder het kopje ‘Mijn Profiel’ in de menubalk aan de bovenkant van de pagina. Klik op ‘wijzigen‘ achter het wachtwoord en je komt in het wijzigingsscherm. Daar voer je je huidige wachtwoord en vervolgens twee keer je nieuwe wachtwoord in. Klik op ‘Wachtwoord wijzigen’ en nu kun je gebruikmaken van je nieuwe wachtwoord.

Mijn foto's

Wat zijn de foto regels en voorschriften ?

1. De maximale bestandsgrootte van je foto is 2MB (2000 Kb). 2. Zorg ervoor dat je foto is in een van de volgende digitale formaten is: 3. BMP, GIF, JPG, JFIF, JPEG, TIFF, TIF, PNG, PCX, PIC, PICT, of TGA. 4. Zorg ervoor dat je foto duidelijk is, en niet op zijn kant staat. 5. Vermijd kleine foto's. Je foto moet minimaal 150 pixels breed x 150 pixels hoog. 6. Voor het beste resultaat gebruik maken van een foto die ten minste 400 pixels breed x 400 pixels hoog. 7. Cartoons en overige afbeeldingen die geen betrekking op de gebruiker hebben zullen worden geweigerd. 8. Foto's met daarin je e-mailadres, website-URL's, of enige andere vorm van persoonlijk contact of reclame zullen niet worden geplaatst. 9. Foto's met meerdere personen waaruit niet valt op te maken om wie het gaat zullen niet worden geplaatst. 10. Foto's die naakt of erotiek bevatten zullen niet worden geplaatst en je account zal direct worden geblokkeerd. 11. Foto's die afbeeldingen vertonen die tegen de Nederlandse wetgeving ingaan zullen niet worden geplaatst, wel zal SinglesPlace.nl hier direct aangifte van doen.

Favorieten

Wat zijn Favorieten?

‘Favorieten’ zijn de leden die je geïnteresseerd zijn in jou en die je hebben toegevoegd aan hun ‘Favorieten Lijst’ voor gemakkelijke toegang tot je profiel.

Hoe voeg ik een lid (leden) aan Mijn Favorieten toe?

Wanneer je het profiel van een lid bekijken, zie je een icoontje van een ster onder ‘Wat wil je doen?’. Wanneer je hier op klikt is dit lid toegevoegd aan je Favorieten.

Hoe kan ik mijn favorieten bekijken?

Als je je ‘Mijn favorieten’, wilt bekijken klik je op ‘Favorieten’ in het menu aan de bovenkant. Je ziet nu een lijst van een lid (leden) die je hebt toegevoegd aan deze lijst. Wanneer je op het prullenbak icoontje klikt onder de profiel foto, kun je dit lid ook weer verwijderen van je lijst.

Profiel verwijderen

Profiel verwijderen

Wanneer je bent ingelogd ga je naar instellingen onder het kopje 'Mijn profiel'. Onder account instellingen vind je de optie om je account te verwijderen.

Wat kost een volledig lidmaatschap

Gratis Datingsite, dus geen verborgen kosten

SinglesPlace.nl is en blijft gewoon een volledig gratis datingsite voor alleenstaanden/singles uit Nederland en België die op zoek zijn naar leuke contacten. Zo zal je dus nimmer hoeven te betalen voor het gebruik van SinglesPlace. Wij zijn en blijven een geheel gratis datingsite voor serieuze singles. Ook aan het gebruik van de mogelijkheden zoals chatten, zoeken enversturen van berichten zullen nooit ongewenste kosten hangen.

Aan of afmelden e-mail berichten

Notificaties

SinglesPlace stuurt je verschillende notificaties, zoals wanneer je een privé bericht ontvangt of een interesse wordt getoond. Ook krijg je nieuws van SinglesPlace zelf en ontvang je af en toe een dating gerelateerde aanbieding. Om je af te melden voor de wekelijkse e-mail notificaties log je in op je persoonlijke account. Vervolgens ga je naar ‘Instellingen’ onder ‘Mijn Profiel’ in de menu balk. Daar selecteer je het kopje notificaties en vervolgens vink je aan welke mail je wel en welke niet wilt ontvangen.Je kan je dus afzonderlijk aan of afmelden voor bepaalde e-mail diensten.

Privacy Instellingen

Wat wil je dat gezien wordt?

Bij ‘Privacy Instellingen’ dat te vinden is onder ‘Mijn Profiel’ en vervolgens ‘Instellingen’ kun je aangeven of je wil dat alleen ingelogde leden je profiel kunnen bekijken, of zoekmachines je profiel mogen indexeren en of je wil dat statistieken op je profiel worden getoond.

Rapporteren en blokkeren

Rapporteren

Wanneer je een bericht krijgt dat niet strookt met het beleid vragen we je dit zo snel mogelijk te melden. Dit kan door bijvoorbeeld bij het bericht zelf op de knop ‘Meld’ te klikken. Je kunt daar vervolgens tekst bijvoegen waarom je vindt dat het bericht gemeld moet worden.

Blokkeren

Wil jij niet meer wilt dat iemand met jou in contact kan komen dan kun je een account blokkeren. Dit kan bijvoorbeeld bij het bericht dat iemand naar jou heeft gestuurd.