Beste Team Singlesplace,

Wij zijn Ron en Karin. Graag willen wij via deze weg ons korte verhaaltje met jullie delen. Afgelopen zomer zijn we elkaar hier ‘tegen het lijf gelopen’. Na allebei gescheiden te zijn, waren we beiden op zoek naar iemand waarmee we weer leuk samen konden zijn. Het is toch een beetje eenzaam, helemaal alleen.. We voelden ons eigenlijk beiden meteen tot elkaar aangetrokken. We hebben eerst een maandje alleen maar gechat, daarna hebben we elkaar een paar keer gebeld. Eigenlijk hadden we beiden meteen het gevoel ons fijn bij de ander te voelen, de gesprekken verliepen zo makkelijk en soepeltjes! Daarna was het tijd om elkaar dan ook echt te ontmoeten. We zijn samen een dagje naar Amsterdam gegaan (we wonen beiden in de buurt) en het was echt meteen raak. Het was lang geleden voor ons beiden om zo een leuke dag met iemand te hebben. Inmiddels zijn we officieel samen, we hebben echt beiden het idee dat we ‘thuis’ zijn bij en met elkaar. En we beseffen ook beiden hoeveel geluk we hiermee hebben!! Dus bedankt voor alles eigenlijk, jullie hebben twee mensen echt heel erg gelukkig gemaakt!

Beste Singlesplace,

Mijn naam is Pieter en ik ben een week of 4 geleden lid van jullie geworden. Ik was eerst een beetje sceptisch, je hoort immers zoveel verhalen over online dating en dan vooral hele rare verhalen. Maar na een paar dagen begon ik alles een beetje door te krijgen en kwam ik op het profiel van Chantal. Onwijs leuke spontane dame, met een nog veel leukere lach. We raakten aan de praat, eerst via chat en daarna bellen, over van alles eigenlijk, en besloten na een weekje of twee elkaar dan eindelijk ook te ontmoeten.Er was echt meteen een klik!! Ik kan me net eens herinneren wanneer ik voor het laatst zoveel heb gelachen. We zijn op onze tweede date samen naar een voetbalwedstrijd gegaan, dat vond ook zij n echt heel leuk. Ze heeft een dochter maar het is echt een schat van een kind, eigenlijk voelt het voor mij alsof ik eindelijk ‘thuis’ ben. Dus ik wilde jullie echt heel erg bedanken, voor deze kans. Zonder jullie had ik haar misschien nooit ontmoet. Dankjewel singlesplace!!!

Fijne mensen achter Singlesplace,

Mijn naam is Jacques. Ik ben ruim een jaar geleden begonnen met online dating, omdat het voor mij soms moeilijk is om mensen te ontmoeten. Ziet u; ik ben vanaf mijn geboorte zeer slechthorend. Hoewel het voor mij niet altijd een hindernis is, blijkt het voor sommigen toch een behoorlijke opgave. Men moet immers gebarentaal kennen dan wel leren, voor velen is dit een lastige opgave. Via jullie website ben ik in contact gekomen met Susanne. Zij bleek een dochter te hebben, die reeds op jonge leeftijd ook haar gehoor is verloren. Dit gaf meteen een wederzijds gevoel van (h)erkenning. We zijn inmiddels al maanden samen, maar wilde via deze weg toch even een bedankje sturen. Fantastisch dat mensen elkaar op deze manier kunnen bereiken! Chapeau!

Beste Singlesplace,

Mijn naam is Daniël en via Singlesplace heb ik deze zomer Serena ontmoet. Een supergezellige dame, leuk, spontaan, goed gevoel voor humor. We hebben de eerste weken heel veel gebeld met elkaar, omdat we elkaar op die manier beter wilden leren kennen. In augustus hebben we elkaar voor het eerst echt ontmoet, op een warme dag samen naar het strand gegaan. Het was zo gezellig! Heel veel gelachen samen en tot in de late uurtjes opgebleven… Eigenlijk was het voor beiden meteen duidelijk; dit is het!! We zijn nu samen, met kerst gaan we samen heerlijk op wintersport. Geweldig! Zonder jullie was dit niet gebeurd. Dankjulliewel voor deze mooie kans!

Beste Singlesplace admins

Een aantal weken geleden heb ik mij bij jullie aangemeld, na een mislukt huwelijk ben ik zeker 2 jaar alleen geweest. Dit was heel fijn, eindelijk rust en tijd voor mezelf, maar op den duur begon ik me toch wel weer een beetje eenzaam te voelen. Omdat ik in een vrij klein dorp woon, ontmoet ik niet veel mensen. Een vriendin tipte mij op jullie website… Dus ik besloot de gok te wagen. Na een paar dagen kwam ik terecht bij het profiel van Rob. We bleken aardig wat gemeen te hebben; zoals onze liefde voor wandelen! Na een paar keer te hebben gebeld en gekletst, hebben we begin oktober voor het eerst afgesproken. Het klikte meteen zo goed, dat we dezelfde week een flinke wandeling zijn gaan maken in de Veluwe. Heerlijk!! Inmiddels zijn we al drie keer gaan wandelen en beginnen steeds meer voor elkaar te voelen. We doen het rustig aan, Rob is ook getrouwd geweest dus geen haast. Maar zonder jullie zou ik hem nooit hebben ontmoet… Dus ik wilde hierbij heel graag bedankt zeggen. Voor deze geweldige kans!! Ik zie de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet.

Liefs, Madelon

Lieve mensen,

Ik ben Marijke, 45 jaar en kom uit een klein dorpje in Friesland. Vorige maand heb ik een profiel bij jullie aangemaakt en had eigenlijk dezelfde dag al leuke reacties. Dat was zo’n leuk gevoel! Na twee weken bleek er iemand tussen te zitten waarmee het klikte, dus we hebben met elkaar afgesproken in een theehuisje, echt heel leuk. Simon is hovenier van beroep, dus graag buiten. Daar houd ik zelf ook erg van. We zijn de week erna samen plantjes gaan kopen voor mij en hebben daarna bij mij gedineerd. Echt heel leuk om weer gezelschap te hebben!! We genieten van elkaars aanwezigheid en dat is heerlijk. Dus bedankt!!

Lieve Singlesplace, Ik heet Arthur en wilde graag mijn leuke ervaring met jullie delen. In september heb ik via jullie site Simon ontmoet. Een superlieve man die mijn passie voor ontwerpen deelt, dezelfde reislustige instelling heeft en er ook nog eens geweldig uitziet!! Daten is tegenwoordig een soort mijnenveld, je weet nooit wat je van iemand kunt verwachten… Maar door de opties die jullie bieden, kon ik toch een beetje voorzichtig kijken naar iemand die op bepaalde fronten bij mij past. We hebben inmiddels aardig wat dates achter de rug en willen misschien volgend jaar samen door Afrika reizen. De toekomst is niet te voorspellen maar het begin is er in ieder geval! Dus bedankt fijne mensen!!

Beste Singlesplace,

Wij (Anneke en René) willen jullie hierbij echt heel erg bedanken!! Vlak voor de zomer hebben wij elkaar gevonden via jullie website. We waren beiden op zoek naar gezelschap, eigenlijk niet eens per sé romantisch. We zijn beiden enigszins op leeftijd en het is dan niet altijd even makkelijk, om iemand te vinden met wie je een mooie vriendschapsband kunt aangaan. In ons geval was het echter allesbehalve moeilijk. We houden beiden van een spelletje op z’n tijd en spreken wekelijks af om van elkaars gezelschap te genieten. We hebben beiden veel gereisd dus genoeg verhalen om elkaar mee te vermaken! Bedankt voor jullie concept en het feit dat het ons bij elkaar heeft gebracht!

Meld je nu aan op SinglePlace