Bill147

52 ⋅ Brunssum, Limburg

Bill147 zoekt een vrouw tussen de 45 en 75 jaar voor een relatie

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben extravert, leuke liefdevolle, met een relaxte easy going persoonlijkheid. Ik ben een loyale vriend en een goede luisteraar. Ik ben een positief persoon en geniet van gesprekken van goede kwaliteit met koffie. Lange wandelingen, langzame dansen, varen en kanoën zijn favoriete bezigheden van mij. Ik hou van de natuur maar geniet ook van een leuk avondje uit in de stad. Ik ben een lezer van boeken, vooral de Bijbel. Breng niet altijd tijd door in de kerk, maar heb mijn eigen relatie in mijn privétijd met God.
Wat ik doe met mijn leven
Ik werk in de gezondheidszorg en hou van wat ik doe. Ik focus meer en meer op mijn kunstwerken. Ik maak tijd voor mezelf en de dingen en mensen waar ik van hou. Net een managementpositie verlaten en niet langer op afroep.
Ik ben erg goed in
Mijn talenten zijn koken, creëren en hosten van kleine diners (BBQ's). Ik ben ook goed in het zijn van een goede vriend. Ik zal luisteren en dingen in vertrouwen vasthouden. Mijn goede vrienden weten dit en houden van dit over mij. Ze weten dat ik betrouwbaar ben en een ondersteunende vriend. Ik ben goed in mijn kunstwerken en vind het therapeutisch. Er is mij verteld dat ik een slim en geestig gevoel voor humor heb. Ik geniet van iemand die me aan het lachen kan maken.
Favoriete boeken, films, shows, muziek en eten
Mijn favoriete gerechten zijn zeevruchten, BBQ, verse groenten en fruit en koffie. Ik geniet af en toe van een goede wijn met mate. Ik hou van alle soorten muziek: klassieke rock, country, blues, easy listening, zelfs enkele van de huidige top veertig. Houd van livemuziek en geniet van het dansen. Ik ben ook niet opgesloten in slechts één soort film, niet echt in horrorfilms, maar ik hou van actie en avontuur, komedie en natuurlijk kiekjes.
De zes dingen die ik nooit zou kunnen missen
1. Mijn geloof 2. Familie (kinderen en kleinkinderen) 3. Vrienden (Ik heb zoveel geluk gehad met zulke geweldige vrienden4.koffie (essentiële lol) 5. Visie (tekenen en schilderen) 6. Horen (liefde natuurgeluiden) Ik leef enigszins in het land
Ik besteed veel tijd aan nadenken
Positieve dingen, ik stel me mijn volgende kunstproject voor, reizen naar stranden en bergen. Ik denk aan het hebben van een geweldige kerel die van het leven houdt en avontuurlijk is om dingen mee te doen. Ik wil lijn, kano en wandeling met deze man zippen. Ik denk erover nieuwe plekken te verkennen en nieuwe dingen te leren met die ene speciale persoon.
Op een typische vrijdagavond ben ik dat
Diner in of uit, films, uit om naar livemuziek te luisteren. Ik ben niet de clubscene, ga naar concerten en luister naar live-muziek bij casino- of terraslocaties.
Je zou me een bericht moeten sturen als
Stuur me een bericht als je op zoek bent naar de real deal, als je positief en optimistisch bent. Als u geniet van een goed gesprek en romantiek. Je houdt van het leven en wilt dat iemand loyaal, aardig en leuk is om tijd mee door te brengen. Oh en een goede kisser is essentieel.

Ik ben extravert, begripvol, hardwerkende en easy going persoonlijkheid. Ik ben een loyale vriend en een goede luisteraar. Ik ben een positief persoon en geniet van gesprekken van goede kwaliteit met koffie. Lange wandelingen, langzame dansen, varen en kanoën zijn favoriete bezigheden van mij. Ik hou van de natuur maar geniet ook van een leuk avondje uit in de stad. Ik ben een lezer van boeken, vooral de Bijbel. Breng niet altijd tijd door in de kerk, maar heb mijn eigen relatie in mijn privétijd met God.
Ik ben erg goed in het koken, creëren en hosten van kleine diners (BBQ's). Ik ben ook goed in het zijn van een goede vriend. Ik zal luisteren en dingen in vertrouwen vasthouden.
Mijn favoriete gerechten zijn zeevruchten, BBQ, verse groenten en fruit en koffie. Ik geniet af en toe van een goede wijn met mate. Ik hou van alle soorten muziek: klassieke rock, country, blues, easy listening, zelfs enkele van de huidige top veertig. Houd van livemuziek en geniet van het dansen. Ik ben ook niet opgesloten in slechts één soort film, niet echt in horrorfilms, maar ik hou van actie en avontuur, komedie en natuurlijk kiekjes.
Ik ga binnenkort met pensioen en wil de rest van mijn leven de behoeftige helpen, ik wil graag een moeder zonder moeder thuis hebben en een kliekje voor de armen en ook reizen naar stranden en bergen. Ik denk aan het hebben van een geweldige kerel die van het leven houdt en avontuurlijk is om dingen mee te doen. Ik wil lijn, kano en wandeling met deze man zippen. Ik denk erover nieuwe plekken te verkennen en nieuwe dingen te leren met die ene speciale persoon.
ik zal graag iemand ontmoeten die positief is en denkt dat ik bijna denk hoe ik denk. Als u geniet van een goed gesprek en romantiek. Je houdt van het leven en wilt dat iemand loyaal, aardig en leuk is om tijd mee door te brengen en een goede kusser

Van wat voor muziek hou je?

R & B, Gospel music,

Heb je een kinderwens?

No soy soltera y no tengo hijos

Wat voor werk doe je?

Ik ben orthopedisch arts

Wat zijn je hobby's?

Koken


Geregistreerd op:
2 december 2018
Laatst online:
9 december 2018
Tijd online:
6 uur
Aantal keer bekeken:
123

Gastenboek van Bill147

  • avatar

    lucky

    3 dagen geleden

    Hallo goede avond leuke profiel en leuke foto ,en vond heel fijn dat je in God geloofd ik ook .Ik zou je heel veel willen vertellen maar nu kost het mij effe want mij moeder is ernstig ziek heeft vandaag hersenbloeding gehad en zij woont in Curaçao en weet je eigenlijk weet ik niet waarom ik jou dit verteld maar moest het kwijt .Maar nu is effe spanning want mij zus in curaçao zegt dat zij het niet gaat hallen de dokter hebben haar een week en zo gegeven. Ik hoop dat je het grijp vind het zeker leuk om kennis met jou te maken en zou het zeker ook leuk vinden om jou beter te leren kennen GrDetails

Lengte
175 cm
Gewicht
78 kg
Lichaamsbouw
Normaal
Kleur ogen
Bruin
Haarkleur
Bruin
Afkomst
West-Europees
Religie
Christen
Drankgebruik
Zelden
Roken
Soms
Opleiding
Universitair
Kledingstijl
Casual
Kinderen
Geen kinderen
Status
Alleenstaand
Voorkeur leeftijd
Leeftijd is niet belangrijk
Kinderwens
Ik sluit het niet uit
Humor
Ik heb wel gevoel voor humor
Seksualiteit
Heteroseksueel
Tatoeages
Nee
Piercings
Nee
Huisdieren
Ja
Sterrenbeeld
Boogschutter
Muziek voorkeur
R&B
Ik bezoek het café
Zelden
Discotheek
Af en toe
Concerten
Af en toe
Bioscoop
Zelden
Theater
Af en toe
Familiemens
Niet echt
Ochtend of avondmens
Meer ochtend dan avond