Guustje

72 ⋅ Ieper, West-Vlaanderen

Guustje zoekt een vrouw tussen de 50 en 70 jaar voor een relatie

Heb je een levensmotto?

Je vrijheid eindigt waar die van een ander begint.

Van wat voor muziek hou je?

Zeer uitgebreide muziekkeuze die wordt bepaald door de noodwendigheid van het ogenblik. Kan gaan van Kleinkunst, Folk, Neo Celtic, Viking al over Krautrock, spacemuziek tot aan de Gothic voorbij in de Chanting Meditation.

Kun je wat over jezelf vertellen?


Welkom op mijn profiel!

Mijn naam is Guustje en woon rond Ieper (West-Vlaanderen).
Zoals zovelen van mijn leeftijd heb ook ik mijn dierbare verloren aan het huidig spookbeeld: Kanker.
De wond is geheeld, mede dank zij mijn massa vrienden die er altijd voor mij waren als ik hen nodig had, met achterlating van een pijnlijk litteken die je nooit meer kwijtraakt.

Nu op pensioen zijn is mij geen reden om stilletjes mijzelf te laten kristalliseren tot een fossiel in de luie zetel met de krant en mijn sloffen aan mijn voeten, blik op oneindig en verstand op nul. Nee! Het leven gaat gewoon door voor mij, de dingen doen die ik voorheen altijd deed. Ontwerpen, leuke dingen maken en deze dan aan de man brengen op historische evenementen. Daartoe trek ik met de caravan rond zo ongeveer van mei tot september en tussendoor op campings vertoeven, liefst natuurcampings. Heerlijk! Bent U ook zo een creatie bezige bij en caravan minnend? Dan ben je mijn man ... kuch ... sorry, vrouw bedoel ik natuurlijk.

Niets is mooier en heerlijker maar kan ook pijnlijker zijn dan van iemand houden.
Je kwetsbaar opstellen naar elkaar toe in alle vertrouwen met de wetenschap dat je er voor elkaar toe doet en dat je elkaar nooit in de steek laat en waarbij durven je emoties tonen een belangrijke rol speelt. Daarom vindt ik het zo belangrijk echt te praten met elkaar ook als het eens moeilijk gaat en je onbedoeld elkaars pijnlijkheden getoucheerd hebt. Samen hand in hand in het oog van de levensstorm en er voor gaan.

Misschien hoor ik wel iets van jou


Geregistreerd op:
25 oktober 2016
Laatst online:
2 april 2017
Tijd online:
1 uur
Aantal keer bekeken:
34

Gastenboek van Guustje

 • avatar

  Guustje

  5 jaar geleden

  Beste Amarilli
  Nu voel ik mij toch wel heel erg beschaamd!!!!!
  Doordat ik hier nooit een of ander reactie krijg had ik dit hier een beetje uit het oog verloren. Ik bied jou mijn oprechte excuses aan!!!!!! Kan je het mij vergeven?
  Nou, wat betreft lachen en knuffelen zijn wij al elkaars gelijken
  en een open boek ben ik ook hihi. Maar zingen!!!! Als je een streek wil ontvolken op een hele korte tijd moet je mij laten zingen, gegarandeerd succes Jammer hé voor jou die allergische reacties. Heb hier 5 poezebeesten rondlopen, allemaal die hier vanzelf aangeland zijn, uitgemergeld en duidelijk mishandeld, tja wat doe je dan, je kan die beestjes niet aan hun lot overlaten hé. Die hebben dus hier bij mij hun vaste stekje gevonden. Wat empathie gekoppeld aan emotionele intelligentie betreft heb ik soms te veel van volgens mijn vrienden . Vindt je niet zo veel: ruimdenkende en beschouwende mensen en al helemaal mensen die denken met hun hart. Ben jij spiritueel gericht?
  Ga nu stoppen want heb een afspraak om les te gaan geven in pyrografie in een kunstencentrum. Liefs van Jefke en nogmaals mijn excuses. Knuffelderknuffel

 • avatar

  amarilli

  5 jaar geleden

  Je zegt het zoals het er is voor jou, leuk.

  Ik hou van zingen, verscheidene genres, ben empatisch en observeer graag de natuur en de mensen. Ben solidair. Ik lach graag en krijg graag een knuffel.
  Ben allergisch aan dieren maar zie ze graag en het belet me niet om bij mensen met dieren te vertoeven. Ben beschouwend en breeddenkend.



Details

Lengte
165 cm
Gewicht
65 kg
Lichaamsbouw
Normaal
Kleur ogen
Blauw
Haarkleur
Rood
Afkomst
West-Europees
Religie
Natuurgodsdienstgelovigen
Drankgebruik
Nooit
Roken
Regelmatig
Opleiding
Overig
Kledingstijl
Alternatief
Kinderen
4 kinderen
Status
Weduwe/weduwnaar
Voorkeur leeftijd
Leeftijd is niet belangrijk
Kinderwens
Nee
Humor
Prettig gestoord, maar kan ook serieus zijn
Seksualiteit
Heteroseksueel
Tatoeages
Ja, 1
Piercings
Nee
Huisdieren
Ja
Sterrenbeeld
Stier
Muziek voorkeur
Staat er niet bij
Ik bezoek het café
Regelmatig
Discotheek
Nooit
Concerten
Regelmatig
Bioscoop
Zelden
Familiemens
Ja regelmatig
Ochtend of avondmens
Ochtend mens