Mar1950

74 ⋅ Almere-Haven, Flevoland

Mar1950 zoekt een man tussen de 70 en 80 jaar voor we zien het wel

Kun je wat over jezelf vertellen?

Wat doe jij dit jaar met de feestdagen? Ben je alleen, misschien is het dan gezellig om samen iets af te spreken om ergens wat te gaan drinken? Lijkt mij reuze gezellig! Heb je al wat te doen, geen probleem hoor, even goede vrienden. Als je het maar gezellig hebt ;);)
Eigenlijk zou ik graag met iemand in contact komen om mee te gaan reizen, naar landen waar de zon volop schijnt. Iemand die ook kan genieten om heerlijk op het strand te liggen met een koel briesje.

Woon ruim 41 jaar in Almere. Geboren en getogen in Amsterdam
Al geruime tijd alleen. Toch mis ik wel die ene bijzondere persoon in mijn leven.. Zou het fijn vinden om een lieve, monogame, gezellige en betrouwbare man te ontmoeten van MIJN EIGEN LEEFTIJD OF IETS OUDER ( dus beslist NIET jonger), om samen te genieten van de dingen die op ons pad komen. Respect voor ieders eigen leven en verleden is voor beide belangrijk.
Op onze leeftijd hebben we toch allemaal een rugzak, maar die kunnen we goed dragen !
Hou niet zo erg van tatoeages
Dit jaar heb ik mijn achtertuin verbouwd (verleden jaar de voortuin) en heb een spa/bubbelbad geplaatst. Tijdens het mooie weer van afgelopen zomer heb ik heerlijk in de tuin gezeten/gelegen en heb af en toe een duik in mijn bad genomen. Ben jij daar volgend de zomer ook bij?

Ga graag op vakantie naar een warm land en lig dan graag op het strand met een koel briesje. Alleen is dan ook maar alleen, dus misschien vind jij het wel leuk om de volgende keer mee te gaan. Ga ook graag nar de winterzon! as. 31 december vertrek ik dan ik dan ook weer!
De vorige jaarwisselingen (2021-2022) heb ik op Fuentuventura een van de Canarische eilanden doorgebracht en die van 2022-2023 lekker in de zon op Gran Canaria. Afgelopen zomer ben ik niet weg geweest, maar de zomer van 2024 wil ik weer op stap naar Turkije. Misschien kunnen we samen bekijken waar we naar toe gaan?.

31 december a.s. vertrek ik wederom naar de zon. Heb een mooie kamer met eigen zwembad geboekt in een land waar de nog de zon schijnt en het lekker warm is.

Ik hou niet zo van wandel-fiets en/of museumbezoek. Maar mensen bekijken, gezellig zittend op een terrasje daar ben ik helemaal voor in.

Wil je meer over mij weten, stuur dan een persoonlijk berichtje (dus liever niet via het gastenboek). Op persoonlijke berichten antwoord ik altijd

Ben benieuwd naar jouw reactie!

Wat zijn je hobby's?

Vakanties, lezen, vrijwilligerswerk, vrienden bezoeken, tuin, zon, theatervoorstellingen, gezellig samen uit eten en natuurlijk mijn vakanties.
Hoef niet altijd weg te gaan om me te vermaken. Een rustige avond op de bank met een glaasje en hapje voor de tv is ook prima
Daarnaast ga ik een paar keer per week 's morgens naar de sportschool en 1 x per week trek ik een paar baantjes in het zwembad, om mijn conditie bij te houden.

Wat voor werk doe je?

Gezien mijn leeftijd werk ik niet meer, geniet van mijn pensioen.
Daarvoor ruim 40 jaar full-time gewerkt op het gebied van Personeel en Organisatie

Doe wel af en toe nog wat vrijwilligerswerk!


Geregistreerd op:
25 oktober 2014
Laatst online:
12 februari 2024
Tijd online:
21 uur
Aantal keer bekeken:
1630

Gastenboek van Mar1950

  • Het gastenboek van Mar1950 is nog leeg...Details

Lengte
168 cm
Gewicht
80 kg
Lichaamsbouw
Normaal
Kleur ogen
Bruin
Haarkleur
Grijs
Afkomst
West-Europees
Religie
Geen
Drankgebruik
Zelden
Roken
Nee
Opleiding
HBO
Kledingstijl
Beoordeel jij het maar
Kinderen
Geen kinderen
Status
Weduwe/weduwnaar
Voorkeur leeftijd
Ouder dan ik
Kinderwens
Nee
Humor
Ik heb wel gevoel voor humor
Seksualiteit
Heteroseksueel
Tatoeages
Ik hou er niet van
Piercings
Ik hou er niet van
Huisdieren
Nee
Sterrenbeeld
Steenbok
Muziek voorkeur
Van alles
Ik bezoek het café
Nooit
Discotheek
Nooit
Concerten
Regelmatig
Bioscoop
Nooit
Theater
Regelmatig
Familiemens
Op zijn tijd
Ochtend of avondmens
Allebei