Maatjemeer-Match Ervaringen

 1. Hele slechte ervaringen met Maatjemeer-Match.

  Bij het aanmaken van een profiel vinken zijn standaard van alles voor je aan. In hun geval wil dat zeggen dat je op vele andere sites ook te zien bent met je profiel zonder dat jij dat weet (niet alleen veilig op Maatjemeer-Match), dit komt omdat zij naast Maatjemeer-Match nog veel andere sites beheren/bezitten.
  Het uitvinken is niet zo simpel, je moet goed zoeken in vele tabjes om er zeker van te zijn dat je zelf alles handmatig uitgevinkt hebt maar mijn ervaring is dat ook het uitvinken geen garantie bied dat je niet zichtbaar bent op hun andere sites, sites die helaas niet zo vriendelijk zijn voor mensen met een maatje meer.

  Bovenstaande gaat ook op bij het afsluiten van een abonnement. Als je een abonnement afsluit krijg je een standaard mail waarin je wordt bedankt voor het afgeven van een automatische incasso?! Ja je raad het al, ook daar hebben ze standaard vinkjes gezet (deze kun je zelf niet handmatig uitvinken). Om onder deze niet zelf gekozen automatische incasso uit te komen moet je ze mailen en aangeven dat je geen automatische incasso wenst. Na een aantal dagen radiostilte ontvang je dan een onvriendelijke mail dat zij het vinkje automatische incasso voor je uitzetten.

  Ik geef mensen graag het voordeel van de twijfel maar na dit een aantal keer meegemaakt te hebben ben ik daar weggegaan.
  Wees gewaarschuwd.

 2. niet alleen duur de enige manier om van zo'n site af te komen is door slechts een blind date aan te gaan, slechts 1 berichtje voor een afspreekpunt, een datum en een tijd, dan houden ze deze site niet zo lang meer in de lucht, want het meeste waar over wordt geschreven is niet ter zake doende, mocht hij of zij niet durven is zij of hij en faker. groetjes Ed van 't Geloof