Wat is SinglesPlace.nl

SinglesPlace.nl is een volledig gratis online datingsite en ontmoetingsplaats voor singles. Er zijn geen bijkomende kosten voor je lidmaatschap. Op onze datingsite zijn alle serieuze single mannen en vrouwen uit Nederland en België welkom. SinglesPlace is een van de betere datingsites voor het vinden van een date, vriendschap, e-mail contacten, relatie, chat contact of ander contact ongeacht seksuele voorkeur. Of je nu hetro, gay, lesbisch of bi bent, op onze site is ook plek voor jou. Inschrijving en aanmelding en ook de deelname op SinglesPlace is geheel gratis. Na controle van je registratie kun je onbeperkt gebruikmaken van alle dating faciliteiten die onze site te bieden heeft. Echte serieuze singles daten volledig gratis op SinglesPlace.nl de gratis datingsite - dating voor Nederland en België.

Welke gratis opties heb ik op de datingsite van Singlesplace.nl?

Dit is zijn een aantal van de mogelijkheden die je bij ons krijgt. Wij zitten echter niet stil en werken altijd aan extra functies en mogelijkheden.

Waarom zou ik me inschrijven op SinglesPlace.nl?

SinglesPlace is als een van de weinige Nederlandse en Belgische datingsites echt geheel gratis, dus je zult nimmer voor ongewenste financiële verrassingen komen te staan. Gratis inschrijven is gratis daten.

Welke mogelijkheden heb ik met mijn gratis dating lidmaatschap?

Als goedgekeurd lid kun je onbeperkt gratis gebruik maken van de datingsite van SinglesPlace. Dit houdt in het onbeperkt versturen van privé berichten en chatten met andere leden. Ook kun je onbeperkt interesses tonen en reacties bij andere gratis dating profielen plaatsen. Je hebt een online mailbox en beschikking over je statistieken. Daarnaast biedt SinglesPlace.nl nog een heel scala aan andere opties die uiteraard ook geheel kosteloos zijn. Schrijf je vandaag nog in en maak direct gebruik van je gratis dating lidmaatschap. Kortom SinglesPlace.nl is de gratis datingsite voor de serieuze single die op zoek is naar een leuke vriendschap, liefde, relatie of date, in Nederland of België, zonder hiervoor te hoeven betalen.

Voor wie is SinglesPlace geschikt?

De minimale leeftijd die je moet hebben om je te mogen inschrijven op SinglesPlace.nl is 18 jaar. Je bent woonachtig in Nederland of België en je bent vrijgezel ''ook wel Single genoemd''. Etnische afkomst en opleiding zijn niet van invloed voor je registratie c.q. aanmelding op SinglesPlace.nl. Gratis dating moet immers voor iedereen toegankelijk zijn. Wel is het zo dat SinglesPlace.nl geen erotische profielen dan wel suggestieve teksten toelaat. Singlesplace.nl is er voor iedereen: hoger opgeleiden, student, 50 plusser, alleenstaande papa of mama. Wij kennen geen labels, dus ben jij op zoek naar een leuke man of vrouw voor een leuk contact, liefde, relatie of gezellige date? Dan ben je op SinglesPlace aan het juiste adres.

Intelligent dating Match systeem en Partner test

Daar kunnen we heel erg kort in zijn, NEE dat doen we niet. Dit geeft meestal beperkingen aan het aantal leden dat je te zien krijgt en bovendien wie zijn wij om voor jou te bepalen wie jij te zien krijgt en wie bij jou past. Het team van SinglesPlace is van mening dat je immers zelf bepaald wat je wilt en met wie je chat, e-mailt of misschien wel een date hebt.

Hoe betrouwbaar is een gratis datingsite?

Natuurlijk kunnen wij alleen voor ons zelf spreken. SinglesPlace mag dan wel een volledig gratis datingsite zijn, maar wij nemen onze taak uiterst serieus. Alle aanmeldingen worden persoonlijk afgehandeld, dit wil zeggen dat alle teksten, foto's en ander beeld materiaal zorgvuldig bekeken wordt voor plaatsing van je contact advertentie. Persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden e-mail adressen en dataverkeer zullen nimmer worden verstrekt of doorverkocht aan derden. Bij twijfel aan de echtheid of de intenties achter een datingprofiel zullen wij deze zonder uitzondering en voorafgaande waarschuwing direct verwijderen van onze datingsite. Met andere woorden wij van SinglesPlace doen er alles aan om een veilige en betrouwbare kosteloze dating te creëren voor onze leden.

Gratis inschrijven kan toch overal, waarom dan hier?

Op de meeste online datingsites kun je je geheel gratis en zonder kosten aanmelden c.q registreren voor een gratis datinglidmaatschap. Maar er is een groot verschil tussen gratis aanmelden en ook daadwerkelijk gebruik kunnen maken van de opties die geboden worden om contact te kunnen leggen na je registratie/aanmelding. De term gratis dating of gratis inschrijven/aanmelden zijn veel gebruikte termen die misleidend zijn. Het is een misvatting om zomaar aan te nemen dat je na dat je een profiel hebt aangemaakt ook contacten kunt leggen met andere gebruikers. Meestal kun je een paar interesses versturen of standaard berichten, maar als je wilt reageren op een bericht van een gebruiker moet je vaak gaan betalen. Dit is op SinglesPlace.nl zeer zeker niet het geval. Bij ons is gratis inschrijven ook gratis deelnemen en gebruik maken van de mogelijkheden om contacten te leggen. Dus echt 100% gratis daten. SinglesPlace.nl streeft er naar om voor iedereen gratis dating toegankelijk te maken.

Korte samenvatting SinglesPlace.nl

Ben jij op zoek naar vriendschap, liefde, relatie, een date, of misschien wel een flirt, chat of e-mail contact? Iedereen is welkom, zolang je maar single bent. Dus wil jij ook in contact komen met andere singles, meld je dan nu geheel gratis aan en maak je datingprofiel en date direct. SinglesPlace.nl is als een van de weinige datingsites echt volledig gratis!

Het team van SinglesPlace.nl wenst je heel veel plezier op onze datingwebsite.

SSL MKBok

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing.