Adverteren op SinglesPlace.nl

Over SinglesPlace.nl

Adverteren met SinglesPlace.nl


Het is mogelijk op via SinglesPlace.nl uw boodschap onder de aandacht te brengen bij onze leden, wel is het zo dat SinglesPlace.nl GEEN reclame maakt voor producten die erotiek bevatten. Uw product of dienst ook onder de aandacht brengen van duizenden singles neem dan gerust CONTACT met ons op en vertel ons wat u wilt en wij denken met u mee.


Gratis adverteren via sponsoring:


Door middel van sponsoring is het mogelijk geheel gratis te adverteren. Hierbij wordt uw bedrijf/product op de index pagina getoond worden met een afbeelding van 1.024px × 536px en de actie pagina, op deze manier zal u snel en eenvoudig opvallen bij onze leden en bezoekers. Natuurlijk zult u bij de bekendmaking van de trekkingsuitslag welke via een persoonlijke e-mail zal worden gedaan aan alle leden worden genoemd tevens in elke aanmeldingsbevestiging. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Advertentie mogelijkheden:


1. Banner advertentie 468x60 of 728x90. (index of gerichte innerpages) fixed price.


2. Nieuwsbrief (html) prijs is afhankelijk van het aantal leden. Of gratis nieuwsbrief uitwisseling. (dit in het geval u zelf ook nieuwsbrieven verzend)


3. Uw tekst of afbeelding in alle automatische gegenereerde e-mail berichten..


4. Linkruil U krijgt een vermelding van uw tekstlink op de pagina Linkpartners, wel is het zo dat er een link terug geplaatst dient te worden.


Mocht u andere ideeën of voorstellen hebben dan vernemen we deze natuurlijk graag van u.


Op al onze diensten zijn onze algemenevoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de Algemene voorwaarden en Privacy beleidSSL Secure gratis datingsite Singlesplace.nl Keurmerk mkbOK gratis datingsite Singlesplace.nl