avatar

32 posts

MichMan schreef op 6 december 2019:

Elke dag zie ik wel nep-profielen voorbij komen en dan ook nog wel mannen die daarop reageren. De meeste zijn makkelijk te herkennen.
- De woonplaats wordt gekozen uit een lijst die begint met plaatsen/buurtschappen die beginnen met " 't "
- Het profiel is in het Engels geschreven
- De Nederlandse teksten zijn vaak door Google Translate gehaald. Je krijgt dan dingen die wij nooit zeggen, zoals "sneeuw skiën"
- De foto klopt niet bij de omschrijving

Er zijn soms ook erg goed nep profielen en als je daar contact mee krijgt dan zullen ze je direct willen overhalen om buiten de site om te gaan mailen. Dat is handig, want dan hebben ze misschien je hele naam of een deel van echte naam al te pakken. Ga daar nooit op in, want het zijn professionele bendes die goed weten wat ze doen.

avatar

7 posts

highway schreef op 6 december 2019:

Klopt MichMan, en hun doel is geld aftroggelen, en gaat vaak om duizenden euro´s.
Ik heb dat gezien bij het programma van Kees van der Spek en die heeft dat een aantal keren aan de kaak gesteld, mensen die slachtoffer waren geworden bij Datingsites.
Die bendes vertoeven voornamelijk in Zuid-Afrika.

avatar

4 posts

Liefdelust schreef op 6 december 2019:

Ik had laatst ook een heel mooi contact . Ziet er echt goed uit. De persoon ook. Vrij snel contact via de gewone mail. Ging echt heel mooi. Ook gewone foto`s. (met traceerbare achtergrond zelfs) De profielfoto is ook traceerbaar. Maar zodra ik om foto`s van haar woning vroeg ( ook ter controle of `t allemaal echt is) , bleef `t opeens stil. Geen mail meer gehad. Ook niet via de site. Terwijl "ze" wel online is geweest.
Is dat dan een faker, vraag ik me af of gewoon iemand die iets beters heeft gevonden, en waarom dan niet even afzeggen? `t was ook niet iets met geld of zo.

avatar

7 posts

highway schreef op 6 december 2019:

Klinkt mij te mooi in de oren Liefdelust, en een goed contact en een mooie vrouw. Ik vermoed een faker...


Meld je gratis aan om ook te reageren!

Actieve Topics Zoeken