melody55

68 ⋅ Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

melody55 zoekt een man tussen de 65 en 69 jaar voor we zien het wel

Kun je wat over jezelf vertellen?

Vrolijk, pittig type. Niet bijzonder sportief, wel actief. Zo ga ik elke dag wel een uur wandelen of fietsen en ben ik altijd wel met iets bezig. Net met pensioen maar kan daar nog niet de rust voor vinden dus toch weer aan het werk gegaan voor 2 dagen per week . Ga er graag op uit. Dat kan voor een stedentrip zijn of een vakantie maar bezoek ook graag een museum en soms theater. Naast fietsen en wandelen hou ik ook van lezen en ga ik elke 2 weken een avond stijldansen voor de gezelligheid. Maar vind het ook leuk om thuis TV te kijken.
Ik ben gesteld op mijn onafhankelijkheid maar ik merk dat ik tegelijkertijd ook een beetje klaar ben met alles alleen te doen. Zoek toch weer die verbinding. Samen dingen ondernemen, plannen en nieuwe herinneringen maken klinkt ineens gezelliger. Daarom wil ik mijn leven graag een upgrade geven en ben ik toch weer op zoek naar die klik. Die chemische match of hoe je het verder ook noemen wilt. Zoek geen invulling maar een aanvulling. Voorkeur tussen 64 en 69 jaar.
Verder ga ik hier geen lijstje van wensen opnoemen want dat vind ik zinloos. Bij de juiste klik gooi je veel daarvan toch weer overboord.

Hoe ziet jouw ideale date eruit?

Met mijn ideale date vliegt de avond voorbij omdat het zo gezellig is, comfortabel voelt en meteen al blijkt dat we niet uitgepraat raken.

Welke reizen heb je gemaakt en waar zou je nog graag eens naar toe gaan?

Ik heb veel gereisd. Voornamelijk binnen Europa of net daarbuiten zoals Egypte, Jordanië, Marokko, Tunesie, Rusland. Ik houd niet van lang vliegen dus mij zie je niet naar de andere kant van de wereld gaan.
Waar ik nog een keer naartoe wil? De planning is dit jaar naar N-Macedonië en Albanië. Er zijn zoveel mooie landen. En ik wil nog best terug naar een aantal plekken waar ik al geweest ben. Hoeft niet steeds iets anders te zijn. Ben ook alweer een mooie roadtrip aan het uitzoeken.

Hoe ziet je leven er over 10 jaar uit?

Met een partner in een LAT of vaste relatie. Genietend van ons leven als pensionado´s. Nog steeds ondernemend en hopelijk nog gezond.

Van wat voor muziek hou je?

Ik hou van veel soorten muziek. Elke tijd-plaats vraagt weer om een ander soort. Dat kan pop, jazz, blues, gospel, wereldmuziek, chansons of klassiek zijn.


Geregistreerd op:
23 juni 2021
Laatst online:
12 augustus 2023
Tijd online:
5 uur
Aantal keer bekeken:
301

Gastenboek van melody55

  • Het gastenboek van melody55 is nog leeg...Details

Lengte
165 cm
Gewicht
71 kg
Lichaamsbouw
Een paar pondjes extra
Kleur ogen
Bruin
Haarkleur
Bruin
Afkomst
West-Europees
Religie
Anders
Drankgebruik
Soms
Roken
Nee
Opleiding
MBO
Kledingstijl
Modern
Kinderen
1 kind
Status
Alleenstaand
Voorkeur leeftijd
Ongeveer de zelfde leeftijd
Kinderwens
Nee
Humor
Een grapje op zijn tijd is leuk
Seksualiteit
Heteroseksueel
Tatoeages
Nee
Piercings
Nee
Huisdieren
Nee
Sterrenbeeld
Kreeft
Muziek voorkeur
Van alles
Ik bezoek het café
Nooit
Discotheek
Nooit
Concerten
Regelmatig
Bioscoop
Zelden
Theater
Regelmatig
Familiemens
Op zijn tijd
Ochtend of avondmens
Avond mens