veryromantic

55 ⋅ Amsterdam, Noord-Holland

veryromantic zoekt een vrouw tussen de 18 en 55 jaar voor we zien het wel

Ben je spiritueel?

Het woord spiritueel betekend iets anders voor mij dan voor de meeste anderen. Ik heb een actieve relatie met God en ik krijg af en toe ingevingen die mijn leven een wending geven. Waar moet ik wonen, wie moet ik ontmoeten, wat moet ik doen, wat moet ik vooral niet doen. Spiritualiteit is voor mij veel meer dan een 'voorstelling van zaken'. Ik heb een missie om de man te zijn die God bedoeld heeft. Vaak betekend dit dat dit intimiderend overkomt bij mensen die niet een relatie hebben met God. Vrouwen durven me zelden romantisch te benaderen. Maar ik ben sensueel en zou het fijn vinden om een vaste (seksuele) relatie te ontwikkelen met een vrouw. Maar of ik zo'n vrouw op internet zal vinden? Als het je aanspreekt, spreek me dan aan.

Hoe ziet jouw ideale date eruit?

Ik houd van vrouwen met lang haar, lange nagels, lange wimpers en leuk opgemaakt. Je bent christen en neemt dat best wel serieus. Je wilt niet alleen chatten maar wil me ook ontmoeten. Je kent je eigen waarde en je bent niet te verlegen om contact op te nemen. Je wilt iets van het leven maken, maar soms gaat dat met vallen en weer opstaan. Je wilt graag een lieve romantische man en je wilt daar iets tegenover stellen. Je durft anders te zijn dan andere vrouwen en laat je niet intimideren door roddel en achterklap. Je bent beide: doelgericht en relatiegericht. Je mag er zijn!

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik woon in Amsterdam. Ik ben romantisch maar ook gevat, erg knuffelbaar en kan een goed gesprek voeren. Ik ben eerlijk en wil graag een langdurige relatie opbouwen met een vrouwelijke vrouw. Ik heb een goed contact met mijn eerste vrouw en we ontmoeten elkaar regelmatig. Vanwege gezondheidsredenen bij haar is het nooit een volwaardige man/vrouw relatie geworden. Ik ben gelovig, spreek ook Hebreeuws omdat ik in Israel heb gewoond. Ik heb in de thuiszorg gewerkt en kom veel jonger over dan mijn leeftijd. Met vrouwen van mijn leeftijd heb ik bijna nooit een klik. Vaak heb ik het idee dat ze 'alles al hebben meegemaakt', terwijl ze vaak maar een eenzijdig leven hebben gehad. Ik musiceer, componeer, tuinier en ben erg geïnteresseerd in politiek, geologie, archeologie, theologie en heb dat allemaal gestudeerd. Hoog IQ en EQ en intellectueel.

Wat zijn je hobby's?

Ik houd van tuinieren, ik heb er mijn werk van gemaakt. Ik houd van musiceren, ooit was het mijn werk. Ik houd van goede gesprekken voeren, dit wordt mijn werk


Geregistreerd op:
16 juli 2016
Laatst online:
4 augustus 2021
Tijd online:
5 uur
Aantal keer bekeken:
108

Gastenboek van veryromantic

  • Het gastenboek van veryromantic is nog leeg...Details

Lengte
180 cm
Gewicht
80 kg
Lichaamsbouw
Normaal
Kleur ogen
Bruin
Haarkleur
Bruin
Afkomst
West-Europees
Religie
Christen
Drankgebruik
Zelden
Roken
Nee
Opleiding
Universitair
Kledingstijl
Casual
Kinderen
Geen kinderen
Status
Gescheiden
Voorkeur leeftijd
Jonger dan ik
Kinderwens
Ja
Humor
Ik heb wel gevoel voor humor
Seksualiteit
Heteroseksueel
Tatoeages
Nee
Piercings
Nee
Huisdieren
Nee
Sterrenbeeld
Tweelingen
Muziek voorkeur
Pop
Ik bezoek het café
Zelden
Discotheek
Nooit
Concerten
Af en toe
Bioscoop
Af en toe
Theater
Af en toe
Familiemens
Ja echt wel!
Ochtend of avondmens
Allebei